Kate Upton στο Sports Illustrated: Ή εξώφυλλο ή τίποτα

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμη αρκετούς μήνες μακριά, όμως το Sports Illustrated προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πολυαναμενόμενο τεύχος «Sports Illustrated Swimsuit 2017».
Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι τυχερή που θα βρίσκεται φέτος στο εξώφυλλο του περιοδικού. Κι όσο κι αν οι εκατομμύρια θαυμαστές περιμένουν να δουν την αγαπημένη τους Kate Upton να έχει την τιμητική της και να ποζάρει με μαγιό ώστε να θαυμάσουν για ακόμη μια φορά τα κάλλη της, αυτό ίσως και να μην συμβεί.

Η ζουμερή Αμερικανίδα, που έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού, αρκετές φορές φαίνεται πως δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο.
53rhf0jw
Όπως αναφέρει πηγή στην «Pagesix» εάν δεν είναι στο εξώφυλλο, δεν θα κάνει τη φωτογράφιση.
«Υπήρξε ένα δράμα» είπε η ίδια πηγή και συνέχισε: «Η Kate απαίτησε πως για να κάνει τη φωτογράφιση θα έπρεπε να είναι και στο εξώφυλλο. Επίσης είχε μια λίστα με φωτογράφους και μακιγιέζ με τους οποίους ήθελε μόνο να συνεργαστεί. Το έπαιζε ντίβα. Νομίζει ότι είναι καλύτερη από όλες τις άλλες επειδή είναι ηθοποιός».
tli35f3x
Εκπρόσωπος του περιοδικού δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα κι έτσι οι θαυμαστές του περιοδικού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου που θα κυκλοφορήσει.
wwkgd5a3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου