Η Bella Hadid «μετράει» πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες

Αμέτρητα χιλιόμετρα έχει διανύσει αυτή τη σεζόν, η Bella Hadid στις πασαρέλες του κόσμου. Από την πρώτη της εμφάνιση με την έναρξη της σεζόν, στην επίδειξη του Tommy Hilfiger, στο Λος Άντζελες, μέχρι καθ' όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η μικρή αδελφή της Gigi δίνει το «παρών» σε όλα τα μεγάλα ντεφιλέ.

Η πασαρέλα του Tommy Hilfiger είχε μήκος 274 μέτρα και η Bella την περπάτησε συνολικά τρεις φορές, δηλαδή διένυσε 822 μέτρα. Ακολούθησε η επίδειξη της Carolina Herrera, με την πασαρέλα να έχει μήκος περίπου 162 μέτρα. Με την μία εμφάνισή της και το φινάλε «έγραψε» στο κοντέρ της τουλάχιστον 324 μέτρα.
Στη συνέχεια συμμετείχε στις επιδείξεις των Zadig και Voltaire, Oscar de la Rent, Brandon και Maxwell, Sies Marjan, Michael Kors, Ralph Lauren, Anna Sui, Prabal Gurung και Alexander Wang. Ακολούθησαν τα ντεφιλέ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με τη συμμετοχή στην επίδειξη της Versus Versace, αλλά και η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου περπάτησε για τους Alberta Ferretti, Moschino, Fendi και Versace.
Σύμφωνα με το In Style και με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς, το 20χρονο μοντέλο έχει διανύσει περισσότερα από 3 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid (@bellahadid) στις
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid (@bellahadid) στις
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid (@bellahadid) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου