Σκάρλετ Γιόχανσον: Δεν είμαι μονογαμική, ας με σταυρώσουν!

«Θεωρώ ότι η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική. Είναι μια όμορφη ιδέα και η πραγμάτωσή της μπορεί να είναι κάτι πολύ ωραίο.
 Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είμαστε μονογαμικοί.
Μπορεί να με σταυρώσουν γι' αυτό, αλλά νομίζω ότι ο γάμος προϋποθέτει δουλειά.
 Πολλή δουλειά», λέει με ειλικρίνεια η Σκάρλετ Γιόχανσον στο νέος τεύχος του Playboy.


Σε μια ήδη πολυσυζητημένη συνέντευξη, η δημοφιλής σταρ ανοίγει τα χαρτιά της και μιλάει για την προσωπική της ζωή, για το σοκ της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και για τη νέα της ταινία «Το φάντασμα στο κέλυφος» που βγαίνει στις αίθουσες τον Μάρτιο.
Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πότε η Γιόχανσον παραχώρησε τη συνέντευξη, πριν ή μετά τον χωρισμό της τον Ιανουάριο από τον δεύτερο σύζυγό της Ρομέν Ντοριάκ με τον οποίο έχει μια 2χρονη κόρη, η στάση της απέναντι στον θεσμό του γάμου είναι ξεκάθαρη.


«Συμβόλαιο»
«Το γεγονός ότι απαιτείται τόση δουλειά από πολλούς ανθρώπους -από όλους- αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι ο γάμος δεν είναι κάτι φυσικό. Είναι κάτι για το οποίο τρέφω πολύ σεβασμό και στο οποίο έχω συμμετάσχει αλλά νομίζω ότι πηγαίνει κόντρα στο ένστικτό μου να κοιτάξω πέρα απ' αυτό». Η Σκάρλετ Γιόχανσον σημειώνει, επίσης, ότι ο γάμος είναι ένα νομικά δεσμευτικό συμβόλαιο με βαρύτητα και επιδρά στις σχέσεις ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο αυτές βρίσκονται.
Πρόσφατα, η 32χρονη σταρ, ένθερμη ψηφοφόρος της Χίλαρι Κλίντον, βρέθηκε να πρωτοστατεί στις μαζικές διαδηλώσεις των γυναικών στις ΗΠΑ κατά του Τραμπ και της δρομολογούμενης απαγόρευσης των αμβλώσεων. «Μπήκα σε ένα αεροπλάνο για το Χονγκ Κονγκ, 16 ώρες πτήση. Ηπια δυο ποτήρια κρασί και κοιμήθηκα», περιγράφει η ηθοποιός. «Ξύπνησα 10 ώρες μετά και η αεροσυνοδός με ρώτησε αν θέλω να ξέρω τα αποτελέσματα των εκλογών. Την κοίταξα και της είπα: ''Ναι, ξέρω, αλλά πες μου τα νέα. Νομίζω ότι είναι η Κλίντον. Και αυτή μου είπε: ''όχι, στην πραγματικότητα είναι ο Τραμπ''. Σκέφτηκα ότι βρισκόμουν σε ένα επεισόδιο της Ζώνης του Λυκόφωτος».
Αντα Δαλιάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου