Θύμα χάκερ η Emily Ratajkowski Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Η Emily Ratajkowski είναι από το πιο σέξι μοντέλα και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος αποκαλυπτικές της φωτογραφίες.
Η μελαχρινή καλλονή όμως πρόσφατα έπεσε θύμα χάκερ με ιδιωτικές της φωτογραφίες, σε πολλές από τις οποίες απεικονίζεται γυμνή, να κυκλοφορούν online και οι χάκερ που έκλεψαν το καυτό υλικό από το icloud της να έχουν ήδη επικοινωνήσει με σάιτ για να το πουλήσουν.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο της Daily Star, Helen Wood, ένας άγνωστος της έστειλε ένα λινκ με ένα δείγμα από τις 200 άκρως προσωπικές φωτογραφίες της καλλονής, ρωτώντας εάν ενδιαφέρεται να τις συμπεριλάβει στη στήλη της.
Η ίδια, εξοργισμένη, απέρριψε την πρότασή του και κατήγγειλε μάλιστα δημόσια το περιστατικό, ώστε οι αρχές να αναλάβουν δράση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ratajkowski, είχε ξαναπέσει στο παρελθόν θύμα χάκερ, που είχαν δημοσιεύσει προσωπικές, γυμνές φωτογραφίες της σε σάιτ με πορνογραφικό υλικό.
madsya2
Η ίδια έχει εκφραστεί στο παρελθόν με οργή για όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις γυμνές εικόνες των σταρ που κατά καιρούς αναδύονται online αλλά και για φωτογράφους που αναδημοσιεύουν τολμηρό υλικό που τράβηξαν πριν πολλά χρόνια για ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ, χωρίς να λάβουν εκ νέου την άδεια του μοντέλου τους.
madsya4
Το τελευταίο είχε συμβεί στην ίδια, όταν τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Jonathan Leder δημοσίευσε τις polaroid από ένα παλιό, άκρως ερωτικό πρότζεκτ που είχαν κάνει μαζί στο ξεκίνημα της καριέρας της, χωρίς να μπει στον κόπο να λάβει τη συγκατάθεσή της.
madsya3
Το γεγονός αυτό την είχε εξοργίσει και έσπευσε να πει πως «οι γυναίκες επιλέγουν πότε και πώς θέλουν να μοιραστούν την σεξουαλικότητα και το σώμα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου