Heidi Klum : Το maxi φόρεμα είναι το must-have των διακοπών

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Επέλεξε ένα εμπριμέ maxi φόρεμα όπως η Heidi Klum και άλλαξε στο στιλ σου...
Όσο περνούν τα χρόνια, η Heidi Klum εκτός ότι παραμένει σχεδόν ίδια, το ντύσιμο και οι στιλιστικές στη επιλογές γίνονται όλο και καλύτερα. Έτσι και η τελευταία της εμφάνιση μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά γιατί τόσα χρόνια ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα σε όλο τον κόσμο.
Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε χαρούμενη και ευδιάθετη να μπαίνει στο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη.
Συγκεκριμένα η Heidi επέλεξε ένα εμπριμέ maxi φόρεμα σε λευκό και κόκκινο, το οποίο συνδύασε με ίδια πέδιλα, λευκή τσάντα με λεπτομέρειες και με τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου σε στιλ aviator. Ένα look αέρινο, άκρως καλοκαιρινό με το maxi φόρεμα να αποδεικνύεται το must-have των διακοπών. Ειδικότερα όταν νομίζεις ότι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις, τότε το μακρύ εμπριμέ φόρεμα θα είναι εκεί για να σε βγάλει από την δύσκολη σχέση με το πιο στιλάτο και εντυπωσιακό τρόπο.
Αν ετοιμάζεις βαλίτσα διακοπών, τότε με τίποτα να μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα maxi φόρεμα της επιλογής σου που θα το φορέσεις από το πρωϊ έως το βράδυ. Για παρόμοια αποτελέσματα όπως της Heidi, δες προσεχτικά την gallery που ακολουθεί και εντυπωσίασε με το καλοκαιρινό σου στιλ.
- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου