Προβλέπεται ένα μακρύ και καυτό καλοκαίρι! Τα ερωτικά άστρα του Αυγούστου

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά σου; Ο μήνας Αύγουστος προβλέπεται πολύ ερωτικός, αν φυσικά το εκμεταλλευτείς δεόντως! Ειδικότερα μετά τις 14 του μήνα!
Αν είσαι αδέσμευτή τότε είναι πολύ πιθανό να βρεις τον έρωτα, αν όχι της ζωής σου, του καλοκαιριού αυτού σίγουρα!

Γι΄αυτό αφέσου στις καταστάσεις. Γίνε αυθόρμητη και άφησε τα ερωτικά vibes να σε κυριεύσουν!
KΡΙΟΣ: Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου! Ο μήνας αυτός θα είναι ο καλύτερός σου! Έχεις full κατακτήσεις! Ο σύντροφός σου όμως έχει γκρίνια και πρέπει να το διαχειριστείς σωστά! Αποπνέεις αυτοπεποίθηση και αν είσαι μόνη, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα!
Tip: Να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αντιδράς με ψυχραιμία στις παράλογες αντιδράσεις του συντρόφου σου!
ΤΑΥΡΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είναι και ο καλύτερος σου μήνας αγαπημένο Ταυράκι! Θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές εντάσεις με το σύντροφό σου και να διαχειριστείς καταστάσεις που είχες καιρό να βιώσεις! Όμως όλες αυτές οι συγκρούσεις θα αναπτερώσουν το πάθος στη σχέση σου!
Tip: Κάθε ερωτικό εμπόδιο για καλό!Μην γκρινιάζεις!!!
ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ερωτική σου διάθεση θα βρίσκεται στο ζενίθ της αυτό τον μήνα! Μπορεί να αντιμετωπίσεις διάφορα εμπόδια που δεν θα σε πτοήσουν λεπτό όμως γιατί η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται στο απόγειο της. Με μέτρο όμως όλα. Οι πειρασμοί είναι πολλοί!
Tip: Μην αφήνεις το καλοκαίρι να σε παρασύρει...!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις πάρει τα πάνω σου από τον Ιούλιο και τώρα τον Αύγουστο απολαμβάνεις τους κόπους σου! Όλοι είναι στα πόδια σου Καρκινάκι αρκεί φυσικά να μην χάσεις καθόλου αυτοπεποίθηση και μην πέσεις ψυχολογικά!
Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου είναι ρομαντική και θα έρθετε πιο κοντά!
Tip: Μην κρύβεις τα συναισθήματά σου! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην φοβάσαι να απελευθερωθείς!
ΛΕΩΝ: Χρειάζεσαι το χρόνο σου για να ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις και τι πραγματικά νιώθεις! Θέλεις να είσαι ree to go ή θέλεις να έχεις μια σχέση που να σε καλύπτει σε όλα; Πήγαινε διακοπές και καθάρισε το μυαλό σου από τις περιττές σκέψεις που σου θολώνουν την κρίση!
Tip: Επίλεξε ότι σε γεμίζει!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: O Aύγουστος θα σου χαρίσει ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή αν είσαι αδέσμευτη θα έχεις πολλές ευκαιρίες! Μην κολλάς στο παρελθόν και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να βιώσει νέες καταστάσεις! Αφέσου και απόλαυσε ότι έρθει!
Tip: Μην είσαι τόσο ρεαλίστρια! Κάνε όνειρα και μην φοβάσαι!
ΖΥΓΟΣ: Έχεις αποφασίσει ότι θα πας με τη ροή των πραγμάτων και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Μην κάνεις σχέδια και όλα θα γίνουν από μόνα τους! Η κατάλληλη περίοδος για να λύσεις ότι σε απασχολεί με τον σύντροφό σου είναι μετά τις 27 Αυγούστου.
Tip: Ξεκαθάρισε ποια είναι τα θέλω σου και απαίτησε να ικανοποιηθούν!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Αύγουστος θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ότι ποθείς! Ρόδα είναι και γυρίζει. Ότι σου πήρε πίσω τον καιρό που πέρασε θα στο φέρει διπλά και καλύτερο αυτό το διάστημα. Το φεγγάρι στις 14 Αυγούστου σου δίνει την ευκαιρία για ερωτική ανάπτυξη! Θυμάσαι ποια ήταν όλα αυτά που σε έκαναν να πονέσεις στο παρελθόν; Τώρα ήρθε η στιγμή που θα τα ξεπεράσεις όλα!
Tip: Τα συναισθήματά σου βρίσκονται στο peak τους! Να παίρνεις στα σοβαρά όλα τα κοπλιμέντα που σου κάνουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη. Μην αναλώνεσαι σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου και σου ρίξει μια ματιά. Θα εκτιμήσεις καλύτερα κάποιον που θα σε πάρει στα σοβαρά και θα έχεις να πεις μαζί του και κάτι και να το καταλάβεις! Με τα από εδώ και από εκεί δεν θα βγάλεις κάτι. Εκεί γύρω στις 29 Αυγούστου τα συναισθήματά σου θα είναι διάχυτα και δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις! Απλά πρόσεξε μην είναι αργά και χάσεις έναν άνθρωπο που είχες ουσιαστική σχέση!
Tip: Άφησε τον ρομαντισμό να σε κυριεύσει και απόβαλλε τη μιζέρια!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν εκφραστείς στάσου ένα λεπτό και σκέψου το καλά. Μπορείς να πληγώσεις κάποιον χωρίς λόγο. Είσαι παραπάνω από ότι πρέπει αυθόρμητη και δεν είναι καλό αυτό, διότι δεν το συνηθίζεις. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς σωστά. Δεν σου φταίει ο σύντροφός σου αν εσύ αντιμετωπίζεις προβλήματα με τα επαγγελματικά σου. Έχεις αρνητική ενέργεια αλλά αν το καταλάβεις μπορείς να το αλλάξεις! Μόνο έτσι θα δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται!
Tip: Το διάστημα αυτό δεν θα σου συμβεί και κάτι τρελό!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεσαι σε συναισθηματικό ντελίριο. Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις, αλλού μιλάς, άλλον ποθείς, άλλον αγαπάς! Βιώνεις την απόλυτη ερωτική τρέλα. Η κατάσταση προβλέπεται να στρώσει με το φεγγάρι στις 14 Αυγούστου. Εκείνη την περίοδο θα σου βγει όλος ο ρομαντισμός σου
και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.
Tip: Τότε και θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις!
ΙΧΘΥΣ: Kάποιος από το παρελθόν σου θα θέλει να κάνει comeback στη ζωή σου πάλι! Όμως εσύ έχεις και καλές και αρνητικές αναμνήσεις από αυτό το άτομο! Εσύ θα επιλέξεις ποιες θα επικρατήσουν και έτσι θα αποφασίσεις για το τι πρέπει να κάνεις! Όλα αυτά μετά την Πανσέληνο στις 14 Αυγούστου! Θα έχεις πολύ αγάπη στη ζωή σου μετά τις 29 αλλά εσύ πρέπει να νιώσεις ασφάλεια και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου! Όλα τα άλλα από εκεί και πέρα θα είναι τέλεια!
Tip: Κάνε λίγη υπομονή ακόμα!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου