Η πληρωμένη απάντηση της Χάιντι Κλουμ στον Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν πια το "τέλειο δεκάρι" Βίντεο

Η Χάιντι Κλουμ απάντησε με ένα βίντεο στην δήλωση που έκανε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν είναι πλέον "το τέλειο δεκάρι", αποδεικνύοντας ότι είναι πολλά περισσότερα (Vids+Pics)
 
Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να τα έχει βάλει με όλες τις γυναίκες,
καθώς μετά τη δημοσιογράφο του Fox Μέγκιν Κέλι και τα σχόλια για την ηθοποιό Ρόζι Ο' Ντόνελ, την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είχε αποκαλέσει χοντρή γουρούνα, στο στόχαστρό του μπήκε και ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, η Χάιντι Κλουμ.
ADVERTISEMENT


Αυτή τη φορά ο Τραμπ ερωτώμενος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στους New York Times για τα σεξιστικά σχόλια είπε "Βρίσκω τις γυναίκες απίθανες", ενώ παραδέχτηκε ότι μερικές φορές το παρακάνει με τα σχόλιά του.

Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που σχολίασε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της παγκόσμιας πασαρέλας, το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret, Χάιντι Κλουμ, λέγοντας: "Η Χάιντι Κλουμ δυστυχώς δεν είναι πια το τέλειο δεκάρι".
Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή, ώστε το μοντέλο να πάρει την σκυτάλη και να του απαντήσει με ένα χιουμοριστικό βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο η Κλουμ φαίνεται να φωτογραφίζεται, έχοντας στην μπλούζα της ένα δεκάρι, το οποίο αφαιρεί ο Τραμπ και το μετατρέπει σε 9,99.
(Πηγή: CNN)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου