Χωρίς κόπο: Αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας με 6 απλές κινήσεις

Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Για παράδειγμα, και δουλειά, και χρόνο για επίπεδη κοιλιά. Καθώς ο χρόνος εργασίας αυξάνεται τόσο πιο εύκολο είναι να υποκύψουμε σε πειρασμούς. Διαβάστε παρακάτω 6 tips που θα βοηθήσουν εσάς που δεν έχετε ποτέ χρόνο να χάσετε κιλά.
Απομακρύνετε από το σπίτι σας όλες τις «επικίνδυνες» τροφές, όπως τσιπς και παχυντικά προϊόντα που παχαίνουν και που θεωρούνται εύκολη λύση όταν είστε κουρασμένοι από δουλειά και πεινάτε.

Βάλτε υγιεινά τρόφιμα σε σημεία που βρίσκονται συνεχώς στο οπτικό σας πεδίο.
Γράψτε στην επαγγελματική ατζέντα σας το πρόγραμμα γυμναστικής σας. Η συνέπεια για εσάς είναι πολύ σημαντική.
Έχετε μαζί σας πάντα υγιεινά σνακ στο stylish τάπερ σας ώστε να μην υποκύπτετε σε πειρασμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πείστε μία φίλη σας να κάνετε μαζί γυμναστική. Η ώρα θα περνάει πιο ευχάριστα και δεν θα νιώθετε πως κάνετε αγγαρεία.
Βάλτε σε ορατά σημεία του σπιτιού σας τα ρούχα γυμναστικής σας ώστε να μην υπάρχει δικαιολογία ότι δεν μπορείτε να τα βρείτε το πρωί- πριν κάνετε το τρέξιμό σας.




Αποκτήστε το τέλειο σώμα μπαλαρίνας στο σπίτι

maryhelen4 της Μίνας Μπιράκου
Οι περισσότερες γυναίκες, αν μας ρωτήσουν πως φανταζόμαστε το ιδανικό γυμνασμένο σώμα, απαντάμε «σαν της μπαλαρίνας». Υπέροχα μακριά και γυμνασμένα πόδια και χέρια, ψηλός λαιμός, λεπτή μέση. Και εκπληκτική κίνηση και χάρη. Δεν υπάρχει ρούχο, από τζιν σορτς μέχρι red carpet τουαλέτα, που να μην κάθεται τέλεια σε ένα σώμα μπαλαρίνας.

Βρήκαμε πως θα το αποκτήσετε. Η Mary Helen Bowers από τα 16 της και για μια δεκαετία χόρευε με το New York City Ballet. Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε την εκπαίδευση της Natalie Portman για τη βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία της στο Black Swan. Και είναι και η γυναίκα που με το σύστημα Ballet Beautiful θα σας κάνει ψηλόλιγνες και κομψά γραμμωμένες σαν μπαλαρίνες. Χωρίς ποτέ να βγείτε από το σπίτι σας.
portmanblackswan homepage image 600 X 600 Έχει μεμονωμένα μίνι προγράμματα –π.χ 15 λεπτά για υπέροχα γυμνασμένα χέρια ή 6 λεπτά για λεπτή μέση και σφιχτούς κοιλιακούς ή 12 λεπτά για εντυπωσιακούς γλουτούς. Φυσικά μπορείτε να κάνετε και το πλήρες πρόγραμμα – περίπου 1 ώρα. Αλλά και το εντατικό 15λεπτο που καλύπτει όλες τις μυικές ομάδες, για όταν βιάζεστε. Ακόμα καλύτερα νέα; Έχει ξεχωριστό πρόγραμμα για εγκύους. Με πρωταγωνίστρια την ίδια τη Mary Helen Bowers σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (αλλά με απίστευτη χάρη στην κίνηση).
ballet2
...


Ελένη Πετρουλάκη: Να πώς διατηρεί αυτά τα καλλίγραμμα πόδια


Eleni Petroulaki, homepage image, 600*600

Ίσως τα λόγια να είναι περιττά όταν μιλάμε για την Ελένη Πετρουλάκη. Η γυμνάστρια, που διαθέτει το πιο καλλίγραμμο κορμί της showbiz, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Κι όμως! Είναι σαν να μην έχει κάνει ούτε μία γέννα.
Η Ελένη εκτός από το ό,τι έχει που λέμε το γονίδιο, με καθημερινή προπόνηση διατηρεί αυτές τις τέλειες αναλογίες. Ειδικά το καλοκαίρι, αυτή η προπόνηση γίνεται στη θάλασσα οπότε η όλη διαδικασία γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η 45χρονη μας έδειξε πώς με ένα θαλάσσιο σπορ μπορεί να γυμνάσει όλο το κορμί της.
Δείτε τη να κάνει Wakesurf το οποίο και την βοηθά να έχει αυτά τα πόδια αλλά και αυτό το σώμα γενικότερα, στο video παρακάτω:
..
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου