Η Gigi Hadid επιβεβαιώνει το ειδύλλιο με τον Bradley Cooper

 Η Gigi Hadid επιβεβαίωσε τον δεσμό της με την πρώην αγαπημένη της Irina Shayk

Η Αμερικανίδα παλαιστινιο-ολλανδικής καταγωγής μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε ότι διατηρεί σχέση με τον πρώην εραστή του μοντέλου Ιρίνα Σάικ, ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight στην πλατφόρμα του Facebook (οι δραστηριότητες απαγορεύονται στη Ρωσική Ομοσπονδία), η 29χρονη σταρ της πασαρέλας παραδέχτηκε ότι η 49χρονη καλλιτέχνης απουσίαζε από το σόου της Victoria's Secret, στο οποίο συμμετείχε. μαζί με την αδερφή της Μπέλα Χαντίντ. Βλέπει ένα σπίτι που δείχνει απόψε. 

Εκπληρώνει τις ευθύνες ενός πατέρα, αλλά με υποστηρίζει πολύ», είπε. Ο Shayk και ο Cooper ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2019. Τον Μάρτιο του 2017 γεννήθηκε η κόρη τους Leah de Sienne. 

Προηγουμένως, η Hadid είχε εντοπιστεί σε διακοπές με την κόρη του Cooper. Το μοντέλο πήγε στη Σαρδηνία με τον ηθοποιό και τη κληρονόμο του από την Ιρίνα Σάικ. Για ξεκούραση ήρθε και η μητέρα του ηθοποιού, Γκλόρια Κούπερ. Ο Χαντίντ γνώρισε την οικογένεια του Κούπερ όταν ο ηθοποιός, η κόρη του και το μοντέλο γιόρτασαν τα γενέθλια της ηθοποιού Μπλέικ Λάιβλι. Τότε η Gigi μπόρεσε αμέσως να βρει μια κοινή γλώσσα με τη Leia. 

Προηγουμένως, ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid παρακολούθησαν μαζί στο μουσικό φεστιβάλ BottleRock Napa Valley 2024 στη Νάπα της Καλιφόρνια. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε το ζευγάρι είναι αγκαλιά. Η Χαντίντ πλησίασε τον Κούπερ, φέρνοντας το χέρι της στο αυτί του για να του πει κάτι. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρέθηκε στον χώρο των VIP κατά τη διάρκεια της παράστασης του Stevie Nicks.

и

актеры Брэдли Купер Джиджи Хадид звезды модели отношения

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου