«Προσπάθησε να με πνίξει»: Νέες αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα της Νορβηγίας

 Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται ξανά το «μαύρο» πρόβατο της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας, ο διάδοχος πρίγκιπας Μάριους Μποργκ Χέιμπι.

Ο γιος της μέλλουσας βασίλισσας από προηγούμενη σχέση κατηγορείται από δύο πρώην συντρόφους του για κακοποιητική συμπεριφορά και ξυλοδαρμό, με τη νορβηγική αστυνομία να τον καλεί για καταθέσεις τουλάχιστον οκτώ φορές.


 Σάλος στη Νορβηγία - Συνελήφθη ο γιος της μέλλουσας βασίλισσας

Ο γιος της μέλλουσας βασίλισσας από προηγούμενη σχέση κατηγορείται από δύο πρώην συντρόφους του για κακοποιητική συμπεριφορά και ξυλοδαρμό, με τη νορβηγική αστυνομία να τον καλεί για καταθέσεις τουλάχιστον οκτώ φορές.

Νορβηγία: Εθισμένος στα ναρκωτικά ο γιος της μέλλουσας βασίλισσας

Πριν μερικές ημέρες, ο 27χρονος πρίγκιπας τέθηκε υπό κράτηση μετά από παράβαση περιοριστικού όρου, ο οποίος αφορούσε την προστασία της Rebecca Helberg Arntsen, την οποία ο Μάριους παραδέχτηκε ότι χτύπησε στις 4 Αυγούστου, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που συνελήφθη.

H βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας

H βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας. Ο Μάριους Μποργκ Χέιμπι πάνω και κεντρικά / AP File Photo (NTB scanpix)

Ο περιοριστικός όρος δε δόθηκε αμέσως μετά την επίθεση, αλλά αφού ο Μποργκ Χέιμπι φέρεται να επικοινώνησε πολλές φορές με το θύμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της νορβηγικής Se Og Hor, ο νεαρός πρίγκιπας επικοινώνησε με την πρώην σύντροφό του στις 7 Σεπτεμβρίου καλώντας τη με απόκρυψη. Μέσω του δικηγόρου του, ο 27χρονος το αρνήθηκε και έκανε λόγο για μια σύλληψη που έγινε με «ελλιπή» στοιχεία, ενώ κατηγόρησε την αστυνομία για «διάκριση».

Όπως αναφέρει η Telegraph, στις 13 Σεπτεμβρίου ο Μάριους συνελήφθη, όμως αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη ημέρα.

Οι νέες καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά του Νορβηγού πρίγκιπα

Όμως σήμερα οι κατηγορίες εναντίον του αυξάνονται, καθώς ακόμα τρεις κοπέλες, εκ των οποίων οι δύο είναι πρώην σύντροφοί του, τον κατήγγειλαν για κακοποίηση.

Τον περασμένο Αύγουστο, η πρώην σύντροφός του αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας της είχε ρίξει μπουνιά, την κλώτσησε και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. 

Η 27χρονη influencer η οποία είχε σχέση περίπου έναν χρόνο με τον Μάριους, είχε αποκάλυψε: 

«Πίστευα ότι έπρεπε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, μέχρι που άκουσα όλα όσα λέγονται για τον πρώην σύντροφό μου. Τον άκουσα να ζητά κατανόηση και ότι θα ζητήσει βοήθεια επειδή προσπάθησε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του», περιέγραψε μεταξύ άλλων σε instastory της, ισχυριζόμενη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

Μάριους Μποργκ Χέιμπι και η πρώην σύντροφός του Νόρα

Μάριους Μποργκ Χέιμπι και η πρώην σύντροφός του Νόρα / Φωτογραφία Instagram

Η δεύτερη πρώην σύντροφος του Μάριους, η 29χρονη Τζούλια, με αφορμή την καταγγελία που ήρθε στο φως, μοιράστηκε και εκείνη την προσωπική εμπειρία της μέσω story στο Instagram: «Δέχθηκα και εγώ σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Η ψυχολογική ήταν πιο σκληρή», είχε γράψει.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος πρίγκιπας υποστήριξε μέσω του δικηγόρου  του ότι εκείνος ήταν το θύμα.

«Στις ανακρίσεις, εξήγησε ότι και ο ίδιος κακοποιήθηκε στις προσωπικές του σχέσεις από τουλάχιστον μία από τις προσβεβλημένες κοπέλες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου