Λίαμ Πέιν: Σχεδόν κατέρρευσε στη σκηνή η Ρίτα Όρα, μαθαίνοντας τα δυσάρεστα

 Λύγισε επί σκηνής η Ρίτα Όρα ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που ηχογράφησε με τον Λίαμ Πέιν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια μουσική κοινότητα. 

Το πρώην μέλος των One Direction, έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, το απόγευμα της Τετάρτης και λίγες ώρες μετά η θλιβερή είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η Ρίτα Όρα που υπήρξε είναι φίλη του 31χρονου τραγουδιστή, ανέβηκε στη σκηνή της Οσάκα στην Ιαπωνία και κατά τη διάρκεια της ζωντανής εμφάνισής της, θέλησε να τραγουδήσει το κομμάτι For You που ηχογράφησε με τον Πέιν και το 2018 για το soundtrack της ταινίας Fifty Shades Freed.

Λίαμ Πέιν: Στο φως η συνομιλία του ξενοδοχοϋπαλλήλου με την αστυνομία

 Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, μια κοινή τους φωτογραφία προβλήθηκε στη οθόνη πίσω από την τραγουδίστρια, καθώς προσπαθούσε να ολοκληρώσει την ερμηνεία της

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Tik Tok, η 33χρονη καλλιτέχνης φαίνεται να κρατά το κεφάλι της και κοίταξε προς τον ουρανό λέγοντας «δεν μπορώ να το τραγουδήσω αυτή τη στιγμή». 

Λίαμ Πέιν: H αποχώρηση της συντρόφου του και το εξώδικο από την πρώην του

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας της, η Όρα τον αποχαιρέτησε και μέσω social media, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας έγραψε τα εξής: «Eίμαι συντετριμμένη. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δε θα ξεχάσω ποτέ. Μου άρεσε να δουλεύω μαζί του τόσο πολύ - ήταν μεγάλη χαρά να είμαι γύρω και εκτός σκηνής. Αυτή η τραγική είδηση μου ραγίζει την καρδιά. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του. Το τραγούδι μας For you (Για Σένα) αποκτά ένα εντελώς νέο νόημα για μένα τώρα. R.I.P».

Η ανάρτηση της Ρίτα Όρα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου