Η καλόγρια που συγκλόνισε και κέρδισε το The Voice και η νέα της ζωή ως… σερβιτόρα – Η απίστευτη μεταμόρφωση

 Μια καλόγρια, η οποία προκάλεσε αίσθηση παγκοσμίως μετά τη νίκη της στην ιταλική εκδοχή του διάσημου ριάλιτι μουσικής The Voice, απασχολεί και πάλι τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο για την απόφασή της να αλλάξει ζωή και να γίνει… σερβιτόρα στην Ισπανία.

Η καλόγρια Cristina Scuccia από τη Σικελία είχε σοκάρει τους δικαστές, ανάμεσά τους και η σπουδάια Ραφαέλα Καρά, όταν στην blind audition της για το σόου το 2014, τραγούδησε το τραγούδι της Αλίσια Κις No One. Όταν συνειδητοποίησαν ότι η εκπληκτική φωνή προερχόταν από την καλόγρια, η Καρά – η οποία πέθανε πέρυσι, είπε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετά λεπτά».

Η Scuccia, η οποία τότε ήταν μοναχή στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο, κέρδισε το The Voice με την ερμηνεία της στο What a Feeling, το τραγούδι από την ταινία Flashdance. Κυκλοφόρησε και δίσκο, τον οποίο έδωσε στον Πάπα Φραγκίσκο, στο οποίο περιλαμβανόταν και μια version του Like a Virgin της Μαντόνα.

Το ταλέντο της αποθεώθηκε και από ορισμένους ιταλούς καρδινάλιους, όμως οκτώ χρόνια αργότερα, η 34χρονη σήμερα Scuccia ανακοίνωσε σε μια ιταλική εκπομπή το βράδυ της Κυριακής ότι εγκαταλείπει την εκκλησία, σύμφωνα με τη βρετανική Guardian.

Με ψηλοτάκουνα και ένα κόκκινο κουστούμι, με piercing στη μύτη και μακριά μαλλιά ελεύθερα, είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου με θάρρος. Η αλλαγή είναι ένα σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική. Υπάρχει σωστό ή λάθος;».

Η Scuccia είπε ότι το να αφήσει την εκκλησία – μια απόφαση που πήρε με τη βοήθεια ψυχολόγου – δεν σημαίνει ότι απαρνιέται την πίστη της, αλλά ότι ακόμη κυνηγά το όνειρό της για μια καριέρα στη μουσική. «Επέλεξα να ακολουθήσω την καρδιά μου χωρίς να σκέφτομαι τι μπορεί να λένε οι άλλοι για μένα. Έκανα ένα άλμα και ανησυχούσα ότι θα κατέληγα κάτω από μια γέφυρα, πάντα το έλεγα αυτό στον ψυχολόγο μου».

Η ίδια λέει ότι τώρα ζει «με ένα χαμόγελο» στην Ισπανία, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου