Οι Beyoncé, Kendrick Lamar και Adele Top Υποψήφιοι για Grammy 2023

 Η Beyoncé, ο Kendrick Lamar και η Adele θα διεκδικήσουν πολλά βραβεία στα 65α βραβεία Grammy , που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Φεβρουαρίου 2023.

Η Beyoncé ηγήθηκε όλων των υποψηφιοτήτων φέτος, κερδίζοντας εννέα για το διάσημο άλμπουμ της, Renaissance . 

Το Mr. Morale and the Big Steppers του Lamar τον βοήθησαν να κερδίσει οκτώ υποψηφιότητες, ενώ η Adele και η Brandi Carlile ισοφάρισαν με επτά για τους δίσκους τους, 30 και In These Silent Days , αντίστοιχα.


Περισσότερα από το Rolling Stone

Και οι τέσσερις αυτοί καλλιτέχνες, και τα προαναφερθέντα άλμπουμ τους, είναι για το άλμπουμ της χρονιάς, μαζί με το δίσκο επιστροφής των ABBA Voyage , Good Morning Gorgeous της Mary J. Blige , Music of the Spheres των Coldplays , Lizzo's Special , Harry's House του Harry Styles και Bad Bunny's Un Verano Sin Ti . Το νεύμα για το Bad Bunny είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα άλμπουμ από το χώρο της λατινικής μουσικής είναι ποτέ υποψήφιο για το άλμπουμ της χρονιάς.

Οι Beyoncé, Adele, Lamar και Carlile είναι επίσης υποψήφιοι για το Record of the Year για τα "Break My Soul", "Easy on Me", "The Heart Part 5" και "You and Me on the Rock" (με τη συμμετοχή του Lucius). αντίστοιχα. Η υπόλοιπη κατηγορία περιλαμβάνει το "Don't Shut Me Down" των ABBA, το "Good Morning Gorgeous" της Blige, το "Woman" της Doja Cat, το "Bad Habit " του Steve Lacy , το "About Damn Time " της Lizzo και το "As It Was " του Styles. .»

Και ολοκληρώνοντας τις τρεις μεγάλες κατηγορίες, το τραγούδι της χρονιάς μπορεί να υπερηφανεύεται για τα «Break My Soul», «Easy on Me», «The Heart Part 5», «As It Was», «About Damn Time» και «Bad Habit». μαζί με την επιτυχία του TikTok του Gayle "Abcdefu", το τέρας posse του DJ Khaled "God Did", το "Just Like That" της Bonnie Raitt και το αδάμαστο "All Too Well (10 Minute Version) της Taylor Swift.

Όσο για την τελευταία μεγάλη κατηγορία - Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης - δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί όπως η Olivia Rodrigo πέρυσι (στην πραγματικότητα, κανένας από τους φετινούς υποψηφίους δεν είναι υποψήφιος για ένα από τα άλλα τρία μεγάλα βραβεία). Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα μίξη από πραγματικά νέους καλλιτέχνες, αλλά και μερικούς που υπάρχουν εδώ και μερικά χρόνια, αλλά μπορεί τελικά να είναι «νέοι» για τους ψηφοφόρους Grammy: Anitta, Omar Apollo, Latto, Wet Leg, DOMi και JD Beck, Muni Long, Οι Samara Joy, Molly Tuttle, Tobe Nwigwe και οι νικητές της Eurovision του 2021 Måneskin.

see more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου