Μουντιάλ 2022: Αυτό είναι το Χωριό των Φιλάθλων με τα δωμάτια των 230 ευρώ – Δείτε βίντεο

 Το Μουντιάλ 2002 θα περάσει στην ιστορία όχι μόνο επειδή είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στον αραβικό κόσμο αλλά και επειδή είναι το πρώτο που θα γίνει χειμώνα, με το Κατάρ να έχει ετοιμάσει ένα Χωριό των Φιλάθλων που δεν έχει καμία σχέση με όσα ξέραμε ως τώρα, με το κόστος να ανέρχεται στα 230 ευρώ τη βραδιά για ένα δωμάτιο σε κοντέινερ.

Τους λόγους για τους οποίους η FIFA αποφάσισε να αναθέσει στο Κατάρ το Μουντιάλ 2022 τους αντιλαμβανόμαστε όλοι.

Οι μισοί από όσους αποφάσισαν, άλλωστε, είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη πλέον για μίζες και όλα τα σχετικά. Το θέμα είναι ότι η απόφαση πάρθηκε και δεν αλλάζει όμως, οπότε όσοι οπαδοί πάνε στο Κατάρ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για διαμονή σε ένα Fan Village διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Ο εξωτερικός χώρος στο Χωριό των Φιλάθλων στο Μουντιάλ 2022

Συγκεκριμένα, αυτό που επέλεξαν ως την καλύτερη λύση οι Άραβες ήταν να μείνουν χιλιάδες άνθρωποι σε κοντέινερ και με τον ήλιο να… βράζει από πάνω τους. Για να μείνει, μάλιστα, κάποιος εκεί, εξασφαλίζοντας ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια και ένα μικρό μπάνιο θα πρέπει να πληρώνει 230 ευρώ για κάθε βραδιά.

Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο υπάρχει η δυνατότητα να κάτσει κάποιος για να δει σε γιγαντοοθόνη κάποιο από τα παιχνίδια που θα γίνονται, όπως και να αθληθεί, αφού υπάρχει ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου και τένις, όπως και γυμναστήριο.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου