Η Ελληνοφρένεια 'κόπηκε' από τον Alpha

Με μια λακωνική ανακοίνωση η Ελληνοφρένεια γνωστοποίησε ότι σταμάτησε από το κανάλι του Alpha
Ελληνοφρένεια τέλος από το πρόγραμμα του Alpha.


Το επιτελείο της εκπομπής γνωστοποίησε πως η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού προχώρησε σε αιφνίδια παύση της συνεργασίας ενώ είχε γυριστεί και μονταριστεί η τελευταία εκπομπή. Πηγές του καναλιού ανέφεραν στο News 24/7 πως η εκπομπή τελείωσε "λόγω χαμηλής τηλεθέασης". Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η τελευταία εκπομπή που προβλήθηκε την Τρίτη, έφτασε στο 20,5%.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις στα social media είναι ήδη σφοδρές.
Η ανακοίνωση της εκπομπής μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:
"Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελληνοφρένεια: Τι λέει ο Alpha για το 'κόψιμο' της εκπομπής

 

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του τέλους της σατιρικής εκπομπής προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ποια η θέση του καναλιού;
 
Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση πως η εκπομπή "Ελληνοφρένεια" ολοκληρώνεται με το επεισόδιο της Τρίτης. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στους ιθύνοντες της σατιρικής εκπομπής μόλις χθες, Τρίτη, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατό να αποχαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Το NEWS 24/7 επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για να επιβεβαιώσει την είδηση.
 




Σύμφωνα με πηγές του καναλιού λοιπόν, η Ελληνοφρένεια τελείωσε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Όπως σημειώνουν από το κανάλι της Κάτζας, η τηλεοπτική αγορά είναι πολύ σκληρή το τελευταίο διάστημα. Από τον Alpha τονίζουν πως η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα σημείωνε συχνά τη φετινή σεζόν τηλεθέαση που δεν ξεπερνούσε ούτε το 10%. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

Τέλος, από τον Alpha σχολιάζουν πως η περίοδος των γιορτών συμπίπτει με τη μέση της σεζόν που τόσο το κανάλι, όσο και οι ανταγωνιστές αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους για το υπόλοιπο μισό της τηλεοπτικής κούρσας.
Να σημειωθεί πάντως πως το χθεσινό και όπως έμελλε τελευταίο επεισόδιο, κατέγραψε ιδιαίτερα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Για την ακρίβεια έγραψε 20,5% στο σύνολο και 18,9% στα νεανικά κοινά.

....

"Ραντεβού στα γουναράδικα" έγραφαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής στον επίλογο του επεισοδίου που έμελλε να είναι το τελευταίο από τη συχνότητα του Alpha
Η τηλεοπτική είδηση των Χριστουγέννων είναι χωρίς αμφιβολία το αναπάντεχο τέλος της εκπομπής "Ελληνοφρένεια" από τον Alpha. Οι υπεύθυνοι του σατιρικού προγράμματος ανακοίνωσαν την απόφαση του σταθμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια μέρα μετά την προβολή του τελευταίου, όπως αποδείχτηκε, επεισοδίου. Σε επικοινωνία του NEWS 24/7 με τον τηλεοπτικό σταθμό, η αιτία της απόφασης αποδόθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αν και στην ανάρτηση της η εκπομπή σχολίασε πως δεν είχε το χρόνο να αποχαιρετίσει του τηλεθεατές, καθώς η εκπομπή είχε μονταριστεί  πριν την ανακοίνωση, ανατρέξαμε στην τελευταία εκπομπή του Τσολιά και του Μπαλούρδου προκειμένου να παρακολουθήσουμε τον τρόπο που έκλεισαν οι συνεργάτες της Ελληνοφρένειας. Ο Τσολιάς μετέδωσε το καθιερωμένο δελτίο καιρού με τον δικό του προσωπικό τρόπο, πριν ευχηθεί στους τηλεθεατές "να έχουν ένα όμορφο και αφελές έτος".
Η Ελληνοφρένεια έκλεισε με τη φάσα "Ραντεβού στα γουναράδικα" και πλάνα χριστουγεννιάτικων δέντρων που τυλίγονται στις φλόγες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου