Christian Dior Resort 2018: Ενα σαφάρι θηλυκότητας με κεντρικό πρόσωπο την Jennifer Lawrence

Η φύση έγινε πηγή έμπνευσης για την Maria Grazia Chiuri στη Resort collection του οίκου για το 2018.
«Μερικές φορές πιστεύουμε ότι η μόδα αλλάζει τις γυναίκες αλλά αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι το εντελώς αντίθετο. Οι γυναίκες αλλάζουν και αυτό πρέπει να κάνει και η μόδα. Η σύγχρονη πολυτέλεια δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από «επιδεικτικές» λεπτομέρειες. Μπορεί να είναι «αθόρυβη», με διακριτικές, αριστοτεχνικές λεπτομέρειες»
δηλώνει η σχεδιάστρια του οίκου Christian Dior, Μaria Grazia Chiuri που πριν από λίγες εβδομάδες εντυπωσίασε με τις δημιουργίες της στην Εβδομάδα Μόδας.
Στη resort συλλογή του οίκου Dior για το 2018, η σχεδιάστρια συναντά μια καλλιτέχνη που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη του αμερικάνικου μοντερνισμού: την Georgia O’Keeffe.
Οι δημιουργίες της ζωγράφου και γλύπτριας -εμβληματικοί οι πίνακές της με λουλούδια και τοπία από το Νέο Μεξικό-, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το οίκο.
Στην καμπάνια για την Resort collection του οίκου, για το 2018, κεντρικό πρόσωπο είναι η Jennifer Lawrence.
H Γυναίκα σε αυτή την κολεξιόν κάνει ένα «σαφάρι», μια εξωτική περιπλάνηση. Είναι θηλυκή και έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τη φύση.
Η Jennifer Lawrence πόζαρε στον φακό της ταλαντούχας Brigitte Lacombe.
Η σχεδιάστρια βάζει τη Γυναίκα στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής της έκφρασης και θέλει μέσα από τις δημιουργίες της να μας μεταδώσει τα συναισθήματα που της γέννησε το έργο της μεγάλης δημιουργού, Georgia O’Keeffe.







...Christian Dior

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου