Katy Perry: Διακοπές στη Μύκονο! Η Katy Perry κάνει διακοπές στη Μύκονο με την οικογένεια της!

Τι κι αν είναι μία από τις πιο πολυάσχολες σταρ παγκοσίως, η 31άχρονη Katy Perry ξέκλεψε λίγο χρόνο για ξεκούραση παρέα με την οικογένεια της στη Μύκονο.
Αναμένεται ότι θα περάσει όλη την εβδομάδα με την οικογένεια της στο νησί, καθώς τον τελευταίο καιρό οι πρόβες και τα live για την παγκόσμια περιοδία της, Prismatic, την έχουν εξαντλήσει.
Δεν είναι τυχαίο που στην προσπάθεια της να αποφορτιστεί κυκλοφορεί σχεδόν αμακιγιάριστη, χωρίς κάποιο ιδιαίτερον styling στα μαλλιά της που είναι άλλωστε και το σήμα κατατεθέν της.
Όμως, επειδή το στιλ ή το έχεις ή δεν το έχεις, η πλεκτή ολόσωμη φόρμα Missoni που φοράει αγκαλιάζει το σώμα είναι ένα express μάθημα μόδας για fashion forward κορίτσια και γυναίκες με καμπύλες. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν θυμίζει τίποτα στην λαμπερή σταρ των γυαλιστερών εξωφύλλων που την έχουμε συνηθίσει, αλλά μοιάζει περισσότερο με το κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Τελικά η Katy Perry δεν είναι η μόνη που κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Δες ΕΔΩ πως περνάει στις διακοπές της η Kate Hudson στη Σκιάθο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου