Αντώνη Ρέμο τώρα σε θέλω κατάλαβέ το Σήμερα έχει γενέθλια και είπαμε να μιλήσουμε για το σεξ απίλ του.

Σήμερα έχει γενέθλια και είπαμε να μιλήσουμε για το σεξ απίλ του.

Τα 45 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Αντώνης Ρέμος και εδώ στο γραφείο ξεκίνησε πρωί- πρωί μια συζήτηση για το σεξ απίλ του. Οι μισές τον βρίσκουν έτσι και έτσι, οι άλλες μισές τον θέλουν απελπισμένα.
Σκέφτηκα ότι ίσως ανήκει στην κατηγορία Λιάγκα, είναι δηλαδή από τους ανθρώπους που διχάζουν τα κορίτσια.

Σήμερα, όμως, δεν θα κάνουμε poll, γιατί ο Antonio δεν χρειάζεται να περάσει τις εξετάσεις του FollowMe. Σήμερα, λόγω της ιδιαίτερης αυτής ημέρας, θα αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να αρέσει σε μια γυναίκα. Παράλληλα, του αφιερώνουμε και του σιγοτραγουδάμε με ύφος ερωτικό το track «τώρα σε θέλω, κατάλαβέ το».
Έχει φωνή καμπάνα. Δεν θα ήθελες να τον έχεις στο μπάνιο σου και να τραγουδάει με την κελαρυστή φωνή του; Τα δε τραγούδια του, ακόμα και αν δεν είσαι φαν του συγκεκριμένου ρεπερτορίου, δεν μπορείς να μην τα εκτιμήσεις. Τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου τον είδες live, σήκωσες το χέρι και του είπες νοητά «δώσε Αντώνη». Και μάλιστα το χάρηκες γιατί δεν βρισκόσουν σε ένα περιβάλλον ηχορύπανσης αλλά απέναντι σε μία καθαρή φωνή.
..

Είναι παιδί του λαού. Ο Ρέμος είναι αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε από το τίποτα και έφτιαξε τα πάντα. Σπούδαζε υδραυλικός, έκανε δουλειές του ποδαριού, η οικογένειά του ζοριζόταν, έπειτα τον ανακάλυψαν  και έγινε αυτό που έγινε σταδιακά μέσα στα χρόνια. Σε συνέντευξή του έχει παραδεχτεί πως έχει φάει μέχρι και πόρτα σε μαγαζί.
Έχει πάντα ωραίες γυναίκες στο πλάι του. Τουλάχιστον, αν κρίνουμε από τις δύο μεγάλες του σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Υβόννη  Μπόσνιακ. Κοινώς, έχει γούστο ο άνθρωπος.


Οι στιγμές στο The Voice 2. Αντικειμενικά, δεν σου φαίνεται πιο cool και γλυκός τύπος τη δεύτερη χρονιά του «The Voice»; Ξεχνάς που αποκάλεσε τον Σταύρο Χαλιαμπάλια τον Justin Bieber της Εκκλησίας;Που δάκρυσε όταν ο Νεκτάριος ερμήνευσε Βαρδή; Που ενθουσιάστηκε σαν μικρό παιδί όταν ανακάλυψε τη φωνή του Κωνσταντίνου;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου