Το νησί των μεγιστάνων στο Μαιάμι- Δείτε τα σπίτια τους ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Με μόλις 35 σπίτια και 86 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2010, το Indian Creek Village είναι ένα από τα πλουσιότερα και exclusive σημεία πάνω στον πλανήτη.

Το χωριό, βρίσκεται στο μικροσκοπικό νησί του Μαϊάμι, το Biscayne Bay και είναι η γη των δισεκατομμυριούχων
και των A-listers, από τον μεγιστάνα Καρλ Ικάν μέχρι το supermodel Αντριάνα Λίμα.



Η πληροφορία που ολοκληρώνει το παζλ της πολυτέλειας και της υπερβολής είναι ότι πρόσφατα στη λίστα του μεσιτικού γραφείου Zillow, ο κύριος δρόμος του μικροσκοπικού νησιού συμπεριλαμβάνεται στους ακριβότερους του κόσμου, με μέσο όρο για κάθε σπίτι που πωλείται τα 21,48 εκατομμύρια δολάρια!  Δικαιωματικά πήρε το όνομα «το καταφύγιο των δισεκατομμυριούχων».  Μετά από αυτά που διαβάσατε μην σχεδιάζετε να το επισκεφθείτε σε περίπτωση που βρεθείτε στο Μαϊάμι, γιατί δεν θα τα καταφέρετε. Σύμφωνα με το Forbes «υπάρχει μία και μόνη είσοδος και είναι πολύ καλά φυλασσόμενη από ιδιωτική αστυνομική δύναμη, η οποία κάνει περιπολίες στο νησί με πλοίο, τζιπ και jet ski 24 ώρες την ημέρα».



Ας γνωρίσουμε έναν έναν τους κατοίκους και τα σπίτια τους, κάνοντας τον κύκλο του νησιού και βλέποντας ποιος μένει δίπλα σε ποιον.
Το πρώτο σπίτι του νησιού ανήκει στον Νόρμαν Μπράμαν, έναν μεγιστάνα με επιχειρήσεις αγοραπωλησιών αυτοκινήτων. Αγόρασε το 8 υπνοδωματίων σπίτι για 3.9 εκ,δολ. το 1991. Το σπίτι φημίζεται για τα τεράστια γλυπτά έργα στους εξωτερικούς χώρους. 



Ένας αγνώστων στοιχείων Ρώσος αγοραστής πήρε το διπλανό σπίτι τον Αύγουστο του 2012 για 47 εκ. δολ., δημιουργώντας τον μύθο του αφού ήταν το πιο ακριβό σπίτι που πωλήθηκε όλες τις εποχές στο Μαϊάμι. Στην παρακάτω φωτογραφία το βλέπετε όταν κατασκευαζόταν και στην ένθετη ολοκληρωμένο.



Ο Λατίνος σταρ Χούλιο Ιγκλέσιας είναι ο ιδιοκτήτης του υπερπολυτελούς σπιτιού της παρακάτω φωτογραφίας. Ο Ιγκλέσιας κατεδάφισε έπαυλη που υπήρχε εκεί όταν απέτυχε να την πουλήσει το 2008 και τελικά, πλήρωσε 15,2 εκ.δολ. για να φτιάξει το νέο σπίτι του το 2012.



Το 2014, ο μεγιστάνας του χάλυβα Λιρόι Σκέκτερ πούλησε το αρχοντικό με τους χαρακτηριστικούς φοίνικες σε έναν άγνωστο αγοραστή για 28 εκ. δολ, μετά από μια σημαντική έκπτωση από την αρχική τιμή των 45 εκ,δολαρίων!



Ο Έντι Λάμπερτ ιδρυτής και πρόεδρος του Hedge fund έδωσε 38.4 εκ. δολ. για να περάσει στην κατοχή του αυτό το σπίτι, τον Μάρτιο του 2012. Η 7 υπνοδωματίων, Ιταλικού στιλ έπαυλη, φτάνει τα 17 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, μέσα σε ένα οικόπεδο 20,7 στρεμμάτων.




Η έπαυλη του Λάμπερτ είναι ακριβώς δίπλα στο περιβόητο Indian Creek Country Club. Το γήπεδο γκολφ των 18 οπών καταλαμβάνει όλο το εσωτερικό του νησιού!



Το σπίτι που ανήκει στον Ίρβιν Τάουμπερ, τον CEO της αναπτυξιακής εταιρίας της Νότιας Φλόριδα Taubco, είναι ο όρος του τεράστιου, αφού καταλαμβάνει 24. 716 τετραγωνικά μέτρα! Έχει 8 κρεβατοκάμαρες και γήπεδο του τένις. Ο Τάουμπερ πλήρωσε 7 εκ. δολ. για αυτό το 2003, σύμφωνα με την εφημερίδα The Miami Herald.




Ο θρυλικός πρώην προπονητής ποδοσφαίρου των Miami Dolphins, ο ΝτονΣούλα, έχει ζήσει σε αυτό το ολόλευκο σπίτι με τη σύζυγό του για περισσότερα από 20 χρόνια. Όπως τα περισσότερα ακίνητα στην Indian Creek Drive έχει και ιδιωτική μαρίνα.



Ο χρηματιστής Τσαρλς Τζόνσον πούλησε το 5 υπνοδωματίων μεγαθήριό του για 30 εκ. δολ. σε έναν αγνώστων στοιχείων αγοραστή τον Φεβρουάριο του 2015, μετά από επτά χρόνια που του είχε βάλει πωλητήριο. Το σπίτι έχει κελάρι κρασιών, κινηματογράφο, και ένα τεράστιο εξοπλισμένο γκαράζ για 4 αυτοκίνητα.




Το supermodel Αντριάνα Λίμα και ο πρώην σύζυγός της, μπασκετμπολίστας Μάρκο Γιάριτς, πλήρωσαν για αυτό το σπίτι 9 εκ.δολ. το 2009. Χτισμένο τη δεκαετία του '50, είναι το μετριότερο σπίτι του νησιού.



Ο δισεκατομμυριούχος Καρλ Ικάν, αγόρασε αυτό το 14.000 τετραγωνικών σπίτι, ως εξοχικό, για 7.5 εκ. δολ. το 1997.



Ο μεγιστάνας των ακινήτων Τζέφρι Σόφερ και η σύζυγός του, το supermodel Ελ Μακ Φέρσον, ζουν σε ένα κτήμα 29.270 τετραγωνικών με εννέα υπνοδωμάτια. Δίπλα τους μένει η αδελφή και συνέταιρος του Σόφερ, Τζάκι.



Ο επιχειρηματίας ακινήτων Άλεξ Μερουέλο έχει βάλει προς πώληση το  Alex Meruelo το 6 υπνοδωματίων σπίτι του, που βρίσκεται στη γέφυρα της 91ης οδού, για 19.8 εκ. δολ. Αυτός, φέρεται να αγόρασε το σπίτι για μόλις 7 εκ. δολ. το 2008.



Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, Ρικ Πιτίνο, αγόρασε μαζί με τη γυναίκα του αυτό το σπίτι κοντά στη γέφυρα του νησιού, το 1999 για 5,4 εκ. δολάρια.



Ο Ολλανδός επιχειρηματίας Γκερτ-Γιαν Μπέικερ, έχει στην κατοχή του δυο σπίτια, το δεύτερο είναι το τελευταίο σπίτι της Indian Creek Drive. Το αγόρασε για 9,3 εκ.δολ. το 2010 από τον Jay-Z και τη Μπιγιονσέ.



 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου