Χωρισμός «βόμβα» στο Χόλιγουντ: Χώρισαν η Charlize Theron με τον Sean Penn

Αυτόν τον χωρισμό σίγουρα κανείς δεν τον περίμενε! Σύμφωνα με το «Ε Entertainment» η Charlize Theron και ο Sean Penn μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης δεν είναι πια μαζί!

Η τελευταία κοινή τους δημόσια εμφάνιση έγινε στις 16 Μαΐου, στο «Life Ball», στη Βιέννη, ενώ μέχρι στιγμής κανείς δε γνωρίζει την αιτία που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.
Πάντως ο χωρισμός έσκασε σαν βόμβα στη διεθνή showbiz, καθώς τόσο η Charlize Theron, όσο και ο Sean Penn δεν έκρυβαν τον έρωτά τους ούτε μπροστά στις κάμερες, ενώ εδώ και μήνες δημοσιεύματα τους ήθελαν να σκέφτονται το γάμο!




Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στη διεθνή σοουμπίζ ο χωρισμός της Charlize Theron με τον Sean Penn, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης, ενώ ακόμη κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τα όσα γράφονται!

Όπως γράφτηκε αρχικά στον ξένο Τύπο η 39χρονη ηθοποιός ήταν αυτή πο αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους, ενώ τώρα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο λόγος που χώρισαν ήταν η...ασφυξία!

Όπως γράφτηκε η Theron ένιωσε να πνίγεται μέσα στη σχέση, εν μέσω και του φουλ προγράμματός της για την προώθηση της ταινίας «Mad Max: Ο Δρόμος Της Οργής».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου