Met Gala 2014: Οι λαμπερές αφίξεις στο κόκκινο χαλί

Η Αnna Wintour αποφάσισε να τιμήσει τον πρώτο Αμερικανό couturier, Charles James, αφιερώνοντάς του το φετινό gala... - H έκθεση «Charles James: Beyond Fashion» θα φιλοξενηθεί στο «New Costume Institute» από τις 8 Μαΐου μέχρι και τις 10 Αυγούστου
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά events μόδας, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Anne Wintour, κατάφερε και αυτή τη χρονιά να μαζέψει την elite των διασήμων σε μία εκδήλωση.


Tο Met Gala, το φιλανθρωπικό γκαλά του μουσείου Metropolitan που αποτελεί πάντα ένα από τα σημαντικά κοσμικά events της χρονιάς στις ΗΠΑ φέτος είναι αφιερωμένο στον πρώτο Αμερικανό couturier,Charles James.



H έκθεση «Charles James: Beyond Fashion» θα φιλοξενηθεί στο «New Costume Institute» από τις 8 Μαΐου μέχρι και τις 10 Αυγούστου.

Οι διασημότεροι οίκοι Μόδας παρέλασαν στο κόκκινο χαλί και όλες οι κυρίες πήραν την πιο καλή τους πόζα στον φωτογραφικό φακό.



Η Karolina Kurkova επέλεξε μία δημιουργία Marchesa, η Kim Kardashian, Lanvin, η Marion Cotillard Dior, η Kate Upton Dolce&Gabbana, η Kristen Stewart Chanel, η Naomi Watts, Givenchy, η Jessica Alba, Diane Von Furstenberg, η Rosie Huntington, Balmain, ηBlake Lively, Gucci, η Cara Delevigne με τη Rihanna, τη Reese Witherspoon και την Kate Bosworth ντύθηκαν από την Stella McCartney, η Charlize Theron από τον Christian Dior και η Naomi Campbell από τον οίκο Givenchy.



Δείτε πιο κάτω όλες τις λαμπερές εμφανίσεις







 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου