Elvis Presley-Priscilla: Πωλείται το πολυτελές σπίτι τους - Δείτε μοναδικές φωτογραφίες

Το σπίτι αυτό, το οποίο μέχρι σήμερα είναι στην κατοχή ενός φανατικού λάτρη του Elvis και ονομάζεται «το σπίτι του αύριο», διαθέτει εκτός άλλων 5 πολυτελή δωμάτια με τζάκι, κουζίνα με ό,τι χρειάζεται κανείς, πισίνα και γήπεδο τένις
Υπήρξε το υπέροχο «παλάτι», στο οποίο πέρασαν το μήνα του μέλιτος το 1967. Ο λόγος για το θρυλικό ζευγάρι Elvis Presley και Priscilla και το σπίτι στο Palms Springs που πέρασαν εκεί τις πιο ωραίες στιγμές τους, το οποίο εδώ και λίγο καιρό πωλείται στην τιμή των 9 εκατομ. δολαρίων.

Το σπίτι αυτό, το οποίο μέχρι σήμερα είναι στην κατοχή ενός φανατικού λάτρη του Elvis και ονομάζεται «το σπίτι του αύριο», διαθέτει εκτός άλλων 5 πολυτελή δωμάτια με τζάκι, κουζίνα με ό,τι χρειάζεται κανείς, πισίνα και γήπεδο τένις. Επίσης είναι διακοσμημένο με ενθύμια του βασιλιά του ροκ εν ρολ. Ο Elvis και η Priscilla είχαν νοικιάσει το σπίτι πριν παντρευτούν και έδιναν 21 χιλιάδες δολάρια το χρόνο για ενοίκιο.

Ο ιδιοκτήτης M. L Lewis είναι από τη Βοστόνη και ξόδεψε περίπου 500 χιλιάδες δολάρια για να αγοράσει τα ενθύμια του Elvis που βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Μεταξύ αυτών των ενθυμίων υπάρχουν και φωτογραφίες του ζευγαριού από το γάμο του στο Λας Βέγκας.
Το σπίτι έχει πανοραμική θέα στ βουνά της Santa Rose και στην περίφημη πεδιάδα της Coachella.
























πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου