Πως ντύθηκαν οι χολιγουντιανές σταρ; Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί των Καννών

Νικόλ Κίντμαν
Η πρωταγωνίστρια του 67ου Φεστιβάλ των Καννών, Νικόλ Κίντμαν, στην δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Μετά το γαλάζιο Armani Privé με το οποίο τράβηξε όλα τα φωτογραφικά φλας στην πρεμιέρα της ταινίας «Grace of Monaco», η ξανθιά καλλονή επέλεξε να  φορέσει ένα λευκο Αltuzarra που συνδύασε με επίσης λευκά παπούτσια.
Ωστόσο, η χολιγουντιανή σταρ δεν κατάφερε να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια που αφορούσαν το μακιγιάζ της-βρήκαν ιδιαίτερο ανοιχτό το make up της- και το παραφουσκωμένο πρόσωπο της.

Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο




Νικόλ Κίντμαν

Η πρωταγωνίστρια του 67ου Φεστιβάλ των Καννών, Νικόλ Κίντμαν, στην δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Μετά το γαλάζιο Armani Privé με το οποίο τράβηξε όλα τα φωτογραφικά φλας στην πρεμιέρα της ταινίας «Grace of Monaco», η ξανθιά καλλονή επέλεξε να  φορέσει ένα λευκο Αltuzarra που συνδύασε με επίσης λευκά παπούτσια. Ωστόσο, η χολιγουντιανή σταρ δεν κατάφερε να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια που αφορούσαν το μακιγιάζ της-βρήκαν ιδιαίτερο ανοιχτό το make up της- και το παραφουσκωμένο πρόσωπο της.

Κέιτ Μπλάνσετ
Στην πρεμιέρα της ταινίας «Πώς να εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2» η Κέιτ Μπλάνσετ και μεγάλη νικήτρια των φετινών Όσκαρ, κάνει μία εμφάνιση που δύσκολα θα ξεχαστεί. Φορώντας μία δημιουργία Givenchy, με κεντημένο και πολύχρωμο μπούστο που συνεχίζει ως μία μαύρη μακριά και αέρινη φούστα,  η Μπάνσετ έκανε μία εξωτική εμφάνιση. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε να πιάσει πίσω τα μαλλιά της, δίνοντας έμφαση στα σκουλαρίκια Chopard,

Ναόμι Γουότς
Στα λευκά ντύθηκε και η Ναόμι Γουότς. Το παστέλ Calvin Klein που επέλεξε να φορέσει έφερε έναν ρομαντικό αέρα στο φεστιβάλ των Καννών. Στα συν της εμφάνισης, τα μαύρα πέδιλα και στα μείον, το κόσμημα, που ίσως θα ήταν καλύτερα να απουσίαζε.

Λουπίτα Νιόγκο
H μικροκαμωμένη μαύρη καλλονή και βραβευμένη με το Όσκαρ β΄ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «12 χρόνια Σκλάβος», Λουπίτα Νιόγκο, φιγουράρει τους τελευταίους μήνες στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες στο Χόλιγουντ. Ακόμα μία εμφάνιση της έρχεται να καθιερώσει την νεαρή ηθοποιό ως fashion icon που τολμά με τις στιλιστικές της επιλογές. Στις Κάννες, η Λουπίτα, εμφανίστηκε με ένα απαστράπτον δερμάτινο Calvin Klein φόρεμα, στο χρώμα του μπλε-μωβ. Τα «ήσυχα» γαλάζια της πέδιλα και το μαύρο τσαντάκι, απογείωσαν το σύνολο.

Τζέιν Φόντα
Ασορτί με το κόκκινο χαλί ντύθηκε η Τζέιν Φόντα, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ , φορώντας μία δημιουργία Εlie Saab ενώ τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, εμφανίστηκε με μία χρυσή μακριά τουαλέτα που συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και ιδίου χρώματος αξεσουάρ.

Μπλέικ Λάιβλι
Το φόρεμα της όμορφης ηθοποιού, δημιουργία του οίκου Chanel, δίχασε τους συντάκτες της μόδας και προκάλεσε ποίκιλα σχόλια.

Ζόε Σαλντάνα

Η Zόε Σαλντάνα καταφτάνει στην πρεμιέρα της ταινίας “Mr. Turner” φορώντας μία σκούρα πράσινη τουαλέτα του Jason Wu από την κολεξιόν φθινόπωρο Fall 2014 την οποία ανέδειξε άψογα με De Grisogono κοσμήματα.

Ροζάριο Ντόσον
Ένα πολύχρωμο φόρεμα με prints επέλεξε να φορέσει η Αμερικανίδα ηθοποιός που συνδύασε με ασπρόμαυρες γόβες. Τα βλέμματα έκλεψε το νέο της look στα μαλλιά ενώ θετικά σχόλια απέσπασε και το μακιγιάζ της.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου