Οι τάσεις στα νύχια για τη νέα σεζόν

Τα νύχια σου "διψούν" για αλλαγές και νέα χρώματα και σχέδια! Γραμμές, έντονα χρώματα, nude αποχρώσεις! Παρακάτω θα βρεις τα τρεντ εκείνα που θα σε κερδίσουν τη νέα σεζόν!

 Nude: ναι οι φυσικές αποχρώσεις στα νύχια αποθεώθηκαν και φέτος όπως τα είδαμε στα σόου των οίκων Blumarine, Chalayan, Philipp Plein, Roberto Cavalli, Proenza Schouler, Talbot Runhoff, Versace, Lacoste, Narciso Rodriguez και Jil Sander. Και οι πιο έντονες και "γαλακτερές" αποχρώσεις κερδίζουν φέτος



Tα νύχια σου είναι φωτεινά! Οι ζωηρές αποχρώσεις είναι και πάλι φέτος στη μόδα με τις απαλές πορτοκαλί, πράσινες, σοκολατί και φούξια αποχρώσεις να κλέβουν τις εντυπώσεις. Τα φωτεινά νύχια εντυπωσίασαν στα σόου των οίκων Moschino, Burberry Prorsum, Elie Saab, Just Cavalli, Simonetta Ravizza, Maiyet, Marc Jacobs, Nina Ricci και Prabal Gurung. Στην περίπτωση των οίκων Moschino, Just Cavalli, Parah, και Rebecca Minkoff, είδαμε και την τάση να συνδυάζεται η απόχρωση του αξεσουάρ με τα νύχια για ένα εντυπωσιακό λουκ!

To ασημί και οι μεταλλικές αποχρώσεις γενικά είναι μόδα με το πολυτελές χρυσό και το περλέ όπως τα είδαμε στα σόου των οίκων Nina Ricci, Nicole Miller, Elle Saab, Clover Canyon και Veronique Braquinho, ξεχώρισαν ανάμεσα στα υπόλοιπα τρεντ. Αυτή είναι σίγουρα η εγγύηση σου για ένα αξέχαστο λουκ ειδικό για ιδιαίτερες περιστάσεις που θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα στα νύχια σου.



Με γραμμές: οι γραμμές σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές αλλά και σε χρώματα σε βάζουν στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν. Οι γραμμές είναι άλλοτε οριζόντιες και άλλοτε κάθετες ή είναι κάθετες και οριζόντιες σε όλα ή σε 2-3 νύχια ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου