3 τιπ για να φορέσεις σωστά το ροζ της Άνοιξης

Ακόμα κι αν δεν είναι το αγαπημένο σoυ χρώμα, σίγουρα υπάρχει μια απόχρωσή του που σου ταιριάζει. Ανακάλυψέ την και εντυπωσίασε!

Eίναι αναμφισβήτητα το χρώμα της άνοιξης. Ολοι οι μεγάλοι οίκοι καλλυντικών και μακιγιάζ έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερες κολεξιόν με το πιο θηλυκό χρώμα. Οι προτάσεις τους είναι πολλές, από ρομαντικό baby pink έως ροκ φούξια και shocking pink, τόσες που είναι αδύνατο να μη βρείτε την ιδανική για το στυλ σας.

Γενικά: Ενα από τα βασικά ανοιξιάτικα trends είναι η αψεγάδιαστη, γεμάτη φως επιδερμίδα. Διάλεξε ένα μέικ απ με σατινέ υφή και φυσική κάλυψη, επιμένοντας στα σημεία που «βλέπει» o ήλιος (ζυγωματικά, μέτωπο, μύτη).
Το ροζ είναι το χρώμα της νέας σεζόν και φέτος ντύνει τα μάτια σου! Φτιάξε ένα εναλλακτικό σμόκι-αι με ροζ σκιά όπως το είδαμε στα σόου των οίκων Burberry, Rochas and Dolce & Gabbana σε nude αποχρώσει
Το ροζ είναι το χρώμα της νέας σεζόν και φέτος ντύνει τα μάτια σου! Φτιάξε ένα εναλλακτικό σμόκι-αι με ροζ σκιά όπως το είδαμε στα σόου των οίκων Burberry, Rochas and Dolce & Gabbana σε nude αποχρώσεις που μας κέρδισαν!
Για το υπόλοιπο μακιγιάζ, δοκίμασε στυλ και χρώματα, και τόνισε το σημείο του προσώπου σου που θεωρείς ωραιότερο. Πειραματίσου! Μόνο έτσι θα βρείς αυτό που σου πάει. Κι αν το πείραμα αποτύχει, πάντα μπορείς να ξεβαφτείς στο τέλος της ημέρας.
Το πιο girlie χρώμα της χρωματικής παλέτας, σε μεταμορφώνει σε κουφετάκι αρκεί να βρεις πώς θα φορέσεις σωστά το ροζ χρώμα της Άνοιξης.
Για τα χείλη: Τόλμησε μια φωτεινή απόχρωση, που ειδικά φέτος είναι πολύ in. Για τις καστανές και τις μελαχρινές, ιδανικές είναι οι ζεστές αποχρώσεις με τα έντονα ροζ χρώματα να κερδίζουν διαρκώς έδαφος. Επίσης, απόφυγε τη ματ υφή αν έχεις λεπτά χείλη. Αν έχεις σαρκώδη χείλη, επίλεξε οποιαδήποτε υφή. Το ροζ είναι ένα γλυκό χρώμα που μπορεί να "απαλύνει" το μακιγιάζ σου αλλά και ταυτόχρονα να δώσει ρομαντικό χρώμα στα χείλη σου. Aκόμη και η πιο απαλή εκδοχή του αγαπημένου μας ροζ που μοιάζει απόλυτα φυσική είναι ιδανική για να δώσει γλυκιά όψη σε όλο οσυ το πρόσωπο.
Πρόσωπο: Το ροζ ρουζ ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, αρκεί να το φορέσει σωστά. Ελάχιστη ποσότητα στα μάγουλα και ψηλά στα ζυγωματικά θα δώσει υγιή όψη στο πρόσωπο, χωρίς υπερβολές.
Μάτια: Το ροζ σμόκι-άι είναι μια πολύ διακριτική εκδοχή του αγαπημένου μας μακιγιάζ ματιών αφού δεν απαιτεί παρά την αγαπημένη μας ροζ σκιά σε όλη την επιφάνεια του ματιού. Αν πάλι δεν θέλεις να ενδώσεις στο ροζ σμόκι-άι, μπορείς να απλώσεις μια πιο απαλή σκιά σε κουφετί απόχρωση σε ολόκληρο το επάνω βλέφαρο και να περάσεις δυο στρώσεις μάσκαρα για να τραβήξεις το βλέμμα στα μάτια.
Νύχια: Αν δεν το διαλέξεις αλλού, τουλάχιστον φόρεσέ το σε βερνίκι. Εδώ, η μόνη συμβουλή που έχουμε να δώσουμε είναι να το αφαιρείς πάντα όταν αρχίζει να ξεφτίζει!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου