Rachel Kay: Πεθαίνει για σοκολάτα, για θάλασσα και δεν έχει βγάλει ποτέ selfie

Από μουσική ακούω τα πάντα. Bob Dylan, Johnny Cash, Jimi Hendrix, The Black Keys, Ray Charles, blues, soul και λίγη funk. Οσο για τα γλυκά, δώσε μου σοκολάτα και τίποτα άλλο. Τρελαίνομαι επίσης να βλέπω τη θάλασσα και δεν έχω βγάλει ποτέ selfie
Για το αντρικό περιοδικό «FHM» της νοτιοαφρικανικής έκδοσης του Μαϊου ποζάρει η Rachel Kay, σε μια φωτογράφηση που ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη. Η πανέμορφη Rachel είναι μοντέλο και χορεύτρια από το Μαϊάμι, με καταγωγή και από τους δυο γονείς από τη Νότια Αφρική. Κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και θα ήθελε στο μέλλον να γίνει ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο.

Στην πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό η Rachel μίλησε για τον εαυτό της και τα πράγματα που της αρέσει να κάνει: «Από μουσική ακούω τα πάντα. Bob Dylan, Johnny Cash, Jimi Hendrix, The Black Keys, Ray Charles, blues, soul και λίγη funk. Οσο για τα γλυκά, δώσε μου σοκολάτα και τίποτα άλλο. Τρελαίνομαι επίσης να βλέπω τη θάλασσα και δεν έχω βγάλει ποτέ selfie». Τα τελευταία πέντε χρόνια ζει μόνιμα στο Κέιπ Τάουν.










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου