Ντύσου όπως η Kate (Moss)


Basic No 5: Μαύρο - γκρι
Το top model εξηγεί το αξεπέραστο στιλ του σε 7 βασικά βήματα. 
Είναι ξεκάθαρο ότι τις περισσότερες φορές φοράω μαύρα ή γκρι. Το λευκό και το κόκκινο για μένα είναι επίσης αλάνθαστες επιλογές .marieclaire.gr
 Στα παπούτσια η προτίμηση της είναι σχεδόν πάντα, μυτερές γόβες, σε γκρί ή μαύρο χρώμα. παπούτσια που φοράει τα ίδια σε πολλές εμφανίσεις της. Μας αρέσει το ντύσιμό της και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Basic No4: Σκέψου πριν ντυθείς
Αν έχετε κάποιο σημαντικό δείπνο, πάρτι κ.λπ. όπου έχει σημασία να δείχνετε καλοντυμένες σχεδιάστε εγκαίρως τι θα φορέσετε. Εκτός από το τι απαιτεί η περίσταση, το πως θα ντυθώ έχει κάθε φορά σχέση με τη διάθεσή μου.



Basic No1: Jeans
Δεν έχω καλύτερο από το συνδυασμό των jeans με blazer. Αν και λατρεύω τα κολλητά jean, δεν φοβάμαι να φορέσω και denim με άλλο κόψιμο και τελευταία φοράω συχνά jeans με φαρδύ μπατζάκι.

Basic No2: Pencil φούστα
Η pencil φούστα ένα από τα πιο χρήσιμα κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, καθώς είναι πάντα ενδιαφέρουσα -ειδικά σε μαύρο- και ταιριάζει σχεδόν σε όλες μας.

Basic 3: In Retro
Οι περισσότερες γυναίκες αντλούν έμπνευση από το στιλ προηγούμενων εποχών. Για μένα αυτή η εποχή είναι τα τέλη της δεκαετίας του 1960 -ήταν μια συναρπαστική εποχή με πολλές αλλαγές στον τομέα της μόδας- και η δεκαετία του 1970. Δεν ακολουθώ το συγκεκριμένο ύφος πάντα, αλλά μοιάζει να τροφοδοτεί το outfit που επιλέγω τις περισσότερες φορές. Είναι σημαντικό να έχετε ένα σημείο αναφοράς όταν ντύνεστε.

Basic No 6: Ψηλά τακούνια
Προτιμώ να είμαι άνετη και κάποιες φορές φοράω ίσια παπούτσια, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που όπου τα τακούνια επιβάλλονται και είναι πιο σημαντικό να είμαι ευπαρουσίαστη παρά χαλαρή. Ευτυχώς υπάρχουν και ψηλά τακούνια που είναι πολύ άνετα και μπορείς να περάσεις την ημέρα σου μαζί τους.


Basic No 7: Accessories
Τα αξεσουάρ είναι πάντα σημαντικά και πάντα καταλήγω στα φουλάρια, τα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου. Βέβαια, το να φορά κανείς πολλά αξεσουάρ μπορεί να καταλήξει καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου