Hollywood mania: Tom Ford Mυτερές γόβες με λουκέτο!


Ο Tom Ford είναι χωρίς αμφιβολία ο μάγος του sexy chic, ο λάτρης του φορέσιμου cuture και ο υπέρμαχος των λιτών αυστηρών γραμμών που συχνά ορίζονται στο ανδρόγυνο στυλ ακόμη και αν αυτό συνοψίζεται σε ένα εφαρμοστό φόρεμα...

Εκτός από μία καθόλα εντυπωσιακή σειρά ρούχων μας έχει τραβήξει την προσοχή η σειρά παπουτσιών του. Πριν αρκετό καιρό είχαμε αφιερώσει αρκετή έκταση για να την εκθειάσουμε και να που ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε και πάλι στη μαγική συνταγή του. Ένα δολοφονικά σέξι σχέδιο κάνει τις τελευταίες μέρες την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο, κλέβοντας την παράσταση, μιας και είναι ίσως το πιο kinky σικάτο παπούτσι που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για μία γόβα με λουράκι στον αστράγαλο ελαφρώς μυτερή με τακούνι στιλέτο.
Η ιδιαιτερότητα; Ένα charm σε σχήμα λουκέτου που κρέμεται από το λουράκι, κάνοντας το παπούτσι να μοιάζει με κόσμημα ενώ αφήνει και ένα σέξι υπονοούμενο! Κυκλοφορεί στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των $1,100!  Ποιες το φόρεσαν; Jennifer Lopez και Kim Kardashian. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα οι πωλήσεις πήραν φωτιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου