Οι τσάντες για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2012-2013


Κάθε χειμώνα επικρατεί η άποψη ότι οι τσάντες της σεζόν πρέπει να είναι πιο απλές, πιο σκούρες και περισσότερο πρακτικές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και βαρετές, σωστά;
Σήμερα θα δούμε τις τάσεις της μόδας για της τσάντες της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012-2013 και θα διαπιστώσουμε ότι η τσάντα του χειμώνα μπορεί – και επιβάλλεται – να είναι τόσο εντυπωσιακή όσο πρακτική. Ας μην ξεχνάμε ότι οι τσάντες είναι το αγαπημένο μας αξεσουάρ και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το στιλ μας.
Ας δούμε λοιπόν ποιες θα είναι για φέτος οι αγαπημένες μας τσάντες:
Οι γούνινες
Μπορεί να μην θεωρείται η επιτομή της πρακτικότητας, καμιά μας όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δίνουν μια πολυτελή «πινελιά» σε κάθε μας εμφάνιση, ακόμα κι αν αυτή είναι το τζιν και το πουλόβερ μας. Οι γούνινες τσάντες της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα 2012-13 έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία. Μικρές ή μεγαλύτερες, από γνήσια ή απομίμηση γούνας, με κοντό ή μακρύ τρίχωμα, χρωματιστές ή ακόμα και printed. Επιπλέον, η γούνα εμφανίζεται σε πολλές τσάντες, όχι σαν το βασικό υλικό, αλλά συνδυασμένη με δέρμα, ύφασμα ή άλλα υλικά.
Οι χρωματιστές

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει όλες τις προηγούμενες σεζόν στις καφέ ή μαύρες τσάντες, που πάνε με όλα, αλλά φέτος οι σχεδιαστές μας προτείνουν τσάντες σε έντονα χρώματα. Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε γυναίκες να κρατούν, κίτρινες, πράσινες ή πολύχρωμες τσάντες αυτόν τον χειμώνα. Αυτή είναι η φετινή επιταγή της μόδας και σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε.


Οι «ευρύχωρες»
Οι μεγάλες τσάντες ήταν πάντα δημοφιλείς για όσες γυναίκες έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, που τρέχουν από τη δουλειά στις υποχρεώσεις των παιδιών και από το meeting στην απογευματινή τους βόλτα. Έτσι και φέτος, οι σχεδιαστές μας κάνουν το χατίρι και παρουσιάζουν μεγάλες τσάντες που χωρούν τα πάντα. Το σχήμα, το χρώμα και το υλικό αφήνεται στο γούστο της καθεμιάς μας, ώστε να διαλέξει εκείνη την «ευρύχωρη» τσάντα που, εκτός από ότι θα χωράει τα πάντα, θα ταιριάζει και με το στιλ μας.




Οι μικρούτσικες
Γι’ αυτό μας γοητεύει η μόδα, γιατί είναι γεμάτη αντιφάσεις! Στους σχεδιαστές αρέσει να παίζουν μαζί μας, αλλά, ας το παραδεχτούμε, και σε εμάς αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Μετά τις μεγάλες τσάντες λοιπόν, έρχονται να μας προτείνουν μικρούτσικες τσάντες, τσάντες που μετά βίας χωρούν το κινητό και το κραγιόν μας. Ιδανικές για ένα ρομαντικό ραντεβού, για την βραδινή μας έξοδο ή για τις μέρες εκείνες που δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί μας όλα μας τα υπάρχοντα. Μερικές από τις φετινές τσάντες είναι απλά μικρές, είδαμε όμως και πραγματικά μικροσκοπικές τσάντες όπως αυτές που παρουσιάζονται στη συλλογή Dolce & Gabbana.
Τσάντες ώμου

Αποτέλεσαν trend την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 που πέρασε και συνεχίζουν και για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013. Φυσικά η τάση έρχεται στη χειμερινή σεζόν με κάποιες παραλλαγές. Οι τσάντες ώμου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, είναι μικρότερες, με πιο σαφή σχήματα και γραμμές





Οι δερμάτινες
Το δέρμα είναι μόδα είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν οι οικολογικές μας πεποιθήσεις δεν μας επιτρέπουν μια τσάντα από γνήσιο δέρμα, οι απομιμήσεις δέρματος είναι εξίσου σικ και, ευτυχώς, υπάρχουν ένα σωρό τσάντες με εντυπωσιακά σχέδια, σχήματα και χρώματα, από απομίμηση δέρματος που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες και φέτος.






Τα clutch

Τα clutch τσαντάκια δεν είναι κάτι καινούριο. Είναι παγκόσμια και διαχρονική μόδα, εμφανίστηκαν πριν μερικά χρόνια και είναι κάθε σεζόν όλο και πιο δημοφιλή. Απλά και σικ clutch τσαντάκια μπορούν να συνοδεύουν τις πρωινές και casual εμφανίσεις μας, ενώ εντυπωσιακά βραδινά τσαντάκια με πέτρες, κεντήματα και άλλα πολυτελή σχέδια έρχονται για να απογειώσουν τις πιο επίσημες εξόδους μας. fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου