Cropped pants: H νέα hot τάση του χειμώνα και πώς να τα φορέσετε

Πάρτε ιδέες από τους stars και μαγέψτε με το στυλ σας.

Kοντά παντελόνια το χειμώνα; Η απάντηση είναι ναι! Tα cropped pants είναι must. Διάσημοι οίκοι όπως οι Dsquared τα τίμησαν δεόντως. Μεγάλες stars όπως η Kate Moss, η Gwyneth Paltrow και η Ηeidi Klum τα έχουν ήδη λατρέψει.

Πώς όμως μπορούμε να βάλουμε κοντά παντελόνια μέσα στο χειμώνα και με τι παπούτσια να τα συνδυάσουμε; Το Queen σας δίνει τις απαντήσεις:...

Tα cropped μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί στο γραφείο, μέχρι και το βράδυ σε μια έξοδό σας. Όπως ακριβώς θα συνδυάζατε το απλό σας παντελόνι, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να σκέφτεστε και για το cropped.

-Στο γραφείο μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό πουκάμισο, όπως έκανε η Kate Moss ή με μια απλή μπλούζα και ένα blazer, όπως έκανε η Gwyneth Paltrow. Και η επιλογή της Heidi Klum είναι must για το γραφείο, αν είστε λίγο πιο trendy, αφού επέλεξε ριγέ cropped παντελόνι.

-Σε βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να το συνδυάσετε με μια πιο formal μπλούζα με λεπτομέρειες από δαντέλα ή δέρμα ή ακόμα και με ένα τολμηρό μεταλιζέ top.

-Μπορείτε βέβαια να φορέσετε cropped παντελόνι και στις casual εμφανίσεις σας και αν επιθυμείτε ένα πιο ροκ ύφος, φορέστε το με all stars, rock t-shirt με περίεργα σκισίματα και δερμάτινο jacket. Μη φοβηθείτε να το συνδυάσετε με printed καλσόν ή και girlie καλτσάκια.

Aν αναρωτιέστε με τι παπούτσια να το συνδυάσετε η απάντηση είναι απλή: από την κλασική μαύρη γόβα ή μια peep-toe, μέχρι oxford shoes, all stars ή και αρβυλάκια. Η επιλογή είναι δική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου