Washington Post- Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Αγοράζουν ελληνικό νησί στο Ιόνιο

Εναν ιδιωτικό παράδεισο στην Ελλάδα, στα νερά του Ιονίου, ενδιαφέρονται να αγοράσουν οι Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με την Washington Post

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι προτίθεται να καταβάλλει περί τα 4,7 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αγοράσει έναν ιδιωτικό παράδεισο,
στον οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με τα έξι παιδιά τους.
Πρόκειται για το νησάκι του Ιονίου, Γαία, για το οποίο πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, δηλώνει στην εφημερίδα: «Η Αντζι το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά! Θα χρειαστεί κάποιες εργασίες αξιοποίησης, αλλά σε αυτή την τιμή, δεν θα έχουν πρόβλημα να χτίσουν το εξοχικό των ονείρων τους».

Το νησάκι που έχει έκταση 43 στρέμματα και άδεια για το χτίσιμο έξι κατοικιών, θα είναι ο ιδανικός τόπος για τα παιδιά του ζευγαριού, σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Τα παιδιά θα μπορέσουν επιτέλους να παίξουν και να τρέξουν ελεύθερα, χωρίς να ανησυχούν για τους παπαράτσι».

Το νησάκι Γαία, παρουσιάζεται στον ιστότοπο privateislands.com ως ένας ειδυλλιακός παράδεισος περιτριγυρισμένος από γαλήνια, κρυστάλλινα νερά, που προσφέρονται για κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα.

Ανήκει στο σύμπλεγμα Εχινάδες, μια ομάδα νησιών, που έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον εκατομμυριούχων από όλο τον κόσμο (όπως για παράδειγμα η Οξυά, που αγοράστηκε πριν από δύο χρόνια από τον Εμίρη του Κατάρ).
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου