Exclusive:«Η λεπτή χειρονομία της Κέιτ Μίντλετον σε συγκινητικό βίντεο για τον καρκίνο δείχνει αληθινά συναισθήματα»

 Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέθεσε τα γνήσια συναισθήματά της για τη διάγνωση του καρκίνου σοκ κατά τη διάρκεια του εγκάρδιου μήνυμά της σε βίντεο, ισχυρίστηκε ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος. 

Σε ένα συγκινητικό μήνυμα απευθυνόμενο στο έθνος, η πριγκίπισσα ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο. 

Ενώ οι γιατροί αρχικά πίστευαν ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική και το επιβεβαίωσαν σε προηγούμενη δήλωση από το παλάτι του Κένσινγκτον, τα αποτελέσματα των μετεγχειρητικών εξετάσεων έδειξαν διαφορετικά.

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς ανέλυσε ένα βίντεο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο μετά από μια επέμβαση στην κοιλιά νωρίτερα φέτος.

Η Κέιτ είπε ότι το χτύπημα ήταν «σοκ» για εκείνη και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους. Ντυμένη casual με ένα ριγέ τζιν παντελόνι, καθισμένη σε ένα παγκάκι με τα ανοιξιάτικα λουλούδια να ανθίζουν στο βάθος, η Κέιτ φόρεσε ένα γενναίο πρόσωπο για το κοινό, δήλωσε στη Mirror η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς.

Καθώς οι θεατές συγκινήθηκαν με δάκρυα βλέποντας το κλιπ, η Τζούντι σχολίασε: "Είναι σχεδόν αδύνατο να δεις αυτή τη γενναία σόλο παράσταση της Κέιτ χωρίς να κλάψεις εσύ. Καθισμένη χλωμή, μάλλον τραβηγμένη αλλά ακόμα κομψή και αρκετά όμορφη, κάθεται σε ένα χαλαρό άλμα για να την μεταδώσει κάθε άλλο παρά περιστασιακό μήνυμα.

"Ποιος σύζυγος θα ήθελε ποτέ να δει τη σύζυγό του να ηχογραφεί ένα μήνυμα σαν αυτό να κάθεται μόνος του, ειδικά σε έναν που πρέπει στη συνέχεια να ζητήσει την ιδιωτικότητά του για να θεραπευθεί; Αλλά το γεγονός ότι η Κέιτ έχει δύναμη και θέληση από τη μελλοντική βασίλισσα.

" Η πριγκίπισσα ξεκίνησε την ομιλία με την ευκαιρία να ευχαριστήσει το κοινό για τη συνεχή υποστήριξή του και τις ευχές του καθώς ανέρρωσε από το χειρουργείο της στο σπίτι στο Windsor. Εξήγησε ότι μετά τη διαδικασία, οι μετεγχειρητικές εξετάσεις διαπίστωσαν στη συνέχεια ότι υπήρχε καρκίνος. Γίνεται αντιληπτό ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται τώρα σε τροχιά ανάρρωσης έχοντας ξεκινήσει μια πορεία προληπτικής χημειοθεραπείας. 

«Η ιατρική μου ομάδα λοιπόν με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», εξήγησε η Κέιτ. Ο τόνος της μελλοντικής Βασίλισσας φάνηκε στη συνέχεια να αλλάζει όταν άρχισε να μιλάει για τα διόδια που είχε στα αγαπημένα της πρόσωπα και πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση με τόσο μικρά παιδιά. 

«Ένα από τα πιο αχνά χαμόγελα της Κέιτ έρχεται καθώς λέει ότι «το να έχω τον Γουίλιαμ δίπλα μου είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς», συνέχισε η Τζούντι. «Η τραγωδία όσον αφορά τη γλώσσα του σώματός της προέρχεται από τα αντίθετα σήματα της.

«Με το κεφάλι ψηλά, δείχνει τόσα πολλά σημάδια σταθερότητας, αποφασιστικότητας και ανθεκτικότητας», συνέχισε η Τζούντι. «Το αριστερό της φρύδι είναι ανασηκωμένο σε κάτι που είναι συνήθως έκφραση χιούμορ, ενώ τα χείλη της σφίγγουν και τα μάτια της στενεύουν για να δείξουν τη σταθερότητα όταν μιλά για την ανάρρωσή της και την ανάγκη της για «χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα». Μετά από προσεκτική ανάλυση, η Τζούντι πιστεύει ότι η φωνή της απειλεί να σπάσει μόλις αναφερθεί στον Γουίλιαμ και τη «νεαρή οικογένειά της». 

Και ότι μια λεπτή, καταπραϋντική χειρονομία με το χέρι της έδωσε τα αληθινά της συναισθήματα για τη διάγνωση. «Το κούμπωμα χεριού της Κέιτ υποδηλώνει τη δύναμη της θέλησης με κάποιο άγχος», εξήγησε η Τζούντι.

"Her left hand raises to show a desire to keep control and to reassure when she says she is in the ‘early stages of chemo’. Her only concession to any inner anxiety comes from a very slight and gentle thumb rub, which is a self-comfort gesture."

Kate appeared optimistic about the future, as she mentioned returning to work following her break since Christmas. She provided some reassurance to fans, stating that she was getting stronger by the day as she received treatment, however she asked for privacy with her family during this difficult time.

She ended her statement with a poignant message of solidarity, saying: "At this time, I am also thinking of all those whose lives have been affected by cancer. For everyone facing this disease, in whatever form, please do not lose faith or hope. You are not alone."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου