Η Κέιτ Μίντλετον σπάει το εξώφυλλο καθώς εμφανίζεται με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά το σκάνδαλο επεξεργασίας φωτογραφιών

 Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη να φεύγει από το Ουίνδσορ με ένα αυτοκίνητο στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος παρευρίσκεται στη λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ σήμερα το απόγευμα, ώρες αφότου απηύθυνε συγγνώμη μετά από μια σειρά επεξεργασίας φωτογραφιών

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη να σπάει το εξώφυλλο - λίγες ώρες αφότου απηύθυνε μια προσωπική συγγνώμη μετά από μια διαμάχη επεξεργασίας φωτογραφιών για ένα στιγμιότυπο για την Ημέρα της Μητέρας. 

Η Κέιτ εθεάθη σε ένα αυτοκίνητο να φεύγει από το Γουίνδσορ μαζί με τον σύζυγό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος παρευρέθηκε στη λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ σήμερα το απόγευμα. 

Η Κέιτ, η οποία εξακολουθεί να αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιά που έγινε νωρίτερα φέτος, δεν ήταν στην τελετή, αλλά φαίνεται ότι είχε ένα ιδιωτικό ραντεβού. 

Η εμφάνισή της έρχεται αφού νωρίτερα σήμερα, ανέλαβε δημόσια την ευθύνη για τη χειραγωγημένη οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον, καθώς ζήτησε προσωπική συγγνώμη για τη «σύγχυση».

.

The photo released of Kate and her children to mark Mother's Day
The photo released of Kate and her children to mark Mother's Day (
Image:
PA)
William arrives at Westminster Abbey
William arrives at Westminster Abbey (
Image:
Samir Hussein/WireImage)
Η Κέιτ ζήτησε συγγνώμη με μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγραφε: "Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. 
Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν ήταν πολύ χαρούμενοι Γιορτή της Μητέρας. Γ." Η φωτογραφία της Κέιτ και των παιδιών της, που τραβήχτηκε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε μετά την επέμβαση στην κοιλιά της πριγκίπισσας και κυκλοφόρησε από το Παλάτι για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας. Αλλά αποσύρθηκε με μια ειδοποίηση «Kill» από τα διεθνή πρακτορεία φωτογραφίας ώρες αργότερα, και την Ένωση Τύπου του Ηνωμένου Βασιλείου τη Δευτέρα, λόγω υποψιών ότι είχε χειραγωγηθεί. 
Εκφράστηκαν ανησυχίες σχετικά με ένα μέρος του μανικιού της πριγκίπισσας Σάρλοτ που λείπει και την κακώς ευθυγραμμισμένη άκρη της φούστας της, με άλλες εικασίες όπως η τοποθέτηση του φερμουάρ της Κέιτ. Βασιλικές πηγές ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε "μικρές προσαρμογές" και ότι η Κέιτ και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ήθελαν να προσφέρουν μια άτυπη εικόνα της οικογένειας μαζί για την Ημέρα της Μητέρας. 
"Αυτή ήταν μια ερασιτεχνική, οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας. Οι Βασιλικές Υψηλότητες ήθελαν να προσφέρουν μια άτυπη εικόνα της οικογένειας μαζί για την Ημέρα της Μητέρας", είπε η πηγή.

.Ο Γουίλιαμ μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Ημέρας της Κοινοπολιτείας Ο Γουίλιαμ μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της Ημέρας της Κοινοπολιτείας ( Εικόνα: POOL/AFP μέσω Getty Images) 

«Η πριγκίπισσα έκανε μικρές προσαρμογές καθώς μοιράστηκε στη δήλωσή της στα social media, η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε μαζί την Ημέρα της Μητέρας και είχε μια υπέροχη μέρα». Παρά τις εκκλήσεις για δημοσίευση του πρωτότυπου, το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα επανεκδώσει την ακατέργαστη φωτογραφία της Κέιτ και των παιδιών της. Το Παλάτι αντιμετώπισε αυξανόμενη πίεση για την κατάρρευση, με τη διαμάχη να χαρακτηρίζεται ως καταστροφική για την εμπιστοσύνη του κοινού προς τη βασιλική οικογένεια. 

Εκφράστηκαν ανησυχίες για ένα μέρος του μανικιού της πριγκίπισσας Σάρλοτ που λείπει και για την κακώς ευθυγραμμισμένη άκρη της φούστας της, με άλλες εικασίες, όπως η τοποθέτηση του φερμουάρ της Κέιτ. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Ημέρας της Κοινοπολιτείας σήμερα, ο Γουίλιαμ έφτασε λίγες στιγμές πριν από την Καμίλα στην υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας εν μέσω της καταστροφής για την ψηφιακά τροποποιημένη φωτογραφία που τράβηξε από την οικογένειά του. 

Αλλά οι κάμερες του BBC One που βιντεοσκοπούσαν τη ζωντανή τηλεοπτική υπηρεσία έστρεψαν την εστίασή τους στον Δούκα και τη Δούκισσα του Εδιμβούργου που χαιρετίστηκαν από κληρικούς. Ο Γουίλιαμ, ντυμένος με ένα σκούρο μπλε κοστούμι, φάνηκε αργότερα να μιλάει στους καλεσμένους στη γραμμή υποδοχής. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ετήσια υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας ( Εικόνα: POOL/AFP μέσω Getty Images)

Ο Γουίλιαμ μίλησε με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Εδιμβούργου και την Πριγκίπισσα Βασιλική καθώς περίμεναν κοντά στη Μεγάλη Δυτική Πόρτα τη Βασίλισσα να ολοκληρώσει τη συνάντηση με τους ανθρώπους στη γραμμή υποδοχής. Ο πρίγκιπας χαιρέτησε τον Έντουαρντ με ένα φιλικό χτύπημα στο μπράτσο και ένα φιλί και στα δύο μάγουλα, προτού σταθεί σε συνομιλία με τις θείες και τον θείο του. 

Καθώς η Καμίλα πλησίαζε, ο Γουίλιαμ φάνηκε να λέει «γεια» στη μητριά του πριν προχωρήσει για να τη φιλήσει και στα δύο μάγουλα. Χαμογέλασαν και κουβέντιασαν καθώς στέκονταν δίπλα δίπλα έτοιμοι για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Την περασμένη εβδομάδα το παλάτι χτύπησε «την τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» μετά από μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πού βρισκόταν η Κέιτ ξέφυγαν εκτός ελέγχου. Το Παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε μια σπάνια δήλωση αντιδρώντας στις διαδικτυακές εικασίες για την υγεία της πριγκίπισσας, εν μέσω ανησυχιών ότι δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τα Χριστούγεννα. Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε τότε: «Το Παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει». Πρόσθεσαν, ωστόσο, ότι η Κέιτ συνεχίζει να τα πηγαίνει «καλά». 

Η Κέιτ δεν αναμένεται να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις παρά μόνο μετά το Πάσχα και ο Γουίλιαμ, 41 ετών, αποχώρησε προσωρινά από τον βασιλικό του ρόλο για να φροντίσει εκείνη και τα παιδιά τους καθώς εκείνη ανακτήθηκε. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο στρατός αναγκάστηκε σε μια ντροπιαστική στροφή αφού πρότεινε ότι η Kate θα παρευρεθεί στο Trooping the Color στις 8 Ιουνίου. Τα εισιτήρια πωλούνταν για την εκδήλωση, με την Kate να αναμένεται να παρευρεθεί ως Συνταγματάρχης των Ιρλανδικών Φρουρών, του συντάγματος που στρατεύει το χρώμα του φέτος. Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι ο στρατός δεν ζήτησε έγκριση από το Παλάτι του Κένσινγκτον πριν από τη δημοσίευση της σελίδας και ο ιστότοπος ενημερώθηκε στη συνέχεια για να αφαιρέσει την αναφορά σε αυτήν.

William alongside Queen Camilla during the Commonwealth Day service
William alongside Queen Camilla during the Commonwealth Day service (
Image:
POOL/AFP via Getty Images)

"The Princess made minor adjustments as she shared in her statement on social media, the Wales family spent Mother’s Day together and had a wonderful day." Despite calls for the original to be published, Kensington Palace said it would not be reissuing the unedited photograph of Kate and her children.

The Palace faced growing pressure over the debacle with the controversy branded damaging to the public’s trust of the royal family. Concerns were raised over a missing part of Princess Charlotte’s sleeve and the misaligned edge of her skirt, with other speculation including the positioning of Kate’s zip.

During the Commonwealth Day service today, William arrived moments before Camilla at the Commonwealth Day service amid the debacle over the digitally altered photo he took of his family. But the BBC One cameras filming the live televised service directed its focus instead on the Duke and Duchess of Edinburgh being greeted by clergy. William, dressed in a dark blue suit, could later be seen speaking to guests in the welcoming line up.

Prince William at the annual Commonwealth Day service
Prince William at the annual Commonwealth Day service (
Image:
POOL/AFP via Getty Images)

William chatted with the Duke and Duchess of Edinburgh and the Princess Royal as they waited near the Great West Door for the Queen to finish meeting people in the welcoming line. The prince greeted Edward with a friendly pat on the arm and a kiss on both cheeks, before standing in conversation with his aunts and uncle. As Camilla approached, William was seen to say 'hello' to his stepmother before moving forward to kiss her on both cheeks. They smiled and chatted as they stood side by side ready for the national anthem to be played.

Last week the palace hit out at "the madness of social media" after a series of conspiracy theories over Kate's whereabouts spiralled out of control. Kensington Palace issued a rare statement reacting to online speculation about the Princess's health amidst concerns she had not been seen in public since Christmas.

A Palace spokesperson said at the time: "Kensington Palace made it clear in January the timelines of the princess’ recovery and we’d only be providing significant updates. That guidance stands.” They did, however, add that Kate continues to do "well". Kate is not expected to return to official duties until after Easter, and William, 41, temporarily stepped back from his royal role to juggle caring for her and their children as she recovered.

Earlier this month the Army was forced into an embarrassing about-turn after suggesting Kate would attend Trooping the Colour on June 8. Tickets were being sold for the event, with Kate expected to attend in her role as Colonel of the Irish Guards, the regiment which is trooping its colour this year. However, it is understood the Army did not seek approval from Kensington Palace before publishing the page, and the website was subsequently updated to remove the reference to her.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου