Σπάνιος συναγερμός 48 ωρών, καθώς οι επικεφαλής υγείας προειδοποιούν τους Βρετανούς για συνθήκες παγετού

 Η πορτοκαλί προειδοποίηση του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας – που αρχικά αναμενόταν να παραμείνει σε ισχύ έως τις 20 Ιανουαρίου – παρατάθηκε για τέταρτη φορά.

Υπάρχουν και άλλα άσχημα νέα για τους Βρετανούς που τρέμουν, καθώς ο κίτρινος συναγερμός καιρού παρατάθηκε για τέταρτη φορά, με ισχυρό παγετό και παγωμένες θερμοκρασίες να προβλέπονται για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας.

Μετά από προειδοποίηση του Met Office, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δήλωσε ότι η ειδοποίηση επιπέδου 3 για κρύο καιρό θα παραμείνει πλέον σε ισχύ μέχρι τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου.

Η ειδοποίηση εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 16 Ιανουαρίου και αναμενόταν να παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πολική έκρηξη χιονιού θα μπορούσε να χτυπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς το σπάνιο φαινόμενο της Αρκτικής «απελευθερώνει θηρίο -10C»

Ωστόσο, η προειδοποίηση έχει πλέον παραταθεί για τέταρτη φορά, με το τσουχτερό κρύο και τις συνθήκες παγετού να παραμένουν πολύ πιθανές στα περισσότερα μέρη της Αγγλίας.


  • 16:46, 26 ΙΑΝ 2023
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ07:04, 27 ΙΑΝ 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου