Σπάνια φωτό: Μανώλης Χιώτης & Μαίρη Λίντα στον γάμο τους - Κουμπάρα η Ρένα Βλαχοπούλου

 Ο Μανώλης Χιώτης είχε παντρευτεί τρεις φορές. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Ζωή Νάχη, με την οποία και απέκτησαν δύο παιδιά.

Το 1958 παντρεύτηκε την παρτενέρ του, Μαίρη Λίντα, με την οποία χώρισε το 1967. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Μπέμπα Κυριακίδου, με την οποία και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του.

 Η δημοσιογράφος Ελενα μακρή-Λυμπέρη, δημοσίευσε στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από τον γάμο του Μανώλη Χιώτη με τη Μαίρη Λίντα, το 1958. Μάλιτσα, κουμπάρα ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου!

Όπως γράφει η δημοσιογράφος:

Big Greek Wedding: Ο δεύτερος γάμος του Μανώλη Χιώτη ήταν με την Μαίρη Λίντα, την οποία παντρεύτηκε το 1958 με κουμπάρα την Ρένα Βλαχοπούλου. Οι δυο τους μεγαλούργησαν ως ντουέτο, χώρισαν όμως το 1967.

Διαβάστε Επίσης

"Ο Χιώτης είναι ο άνθρωπος της ζωής μου", θα δήλωνε η μοναδική Μαίρη Λίντα. "Για μένα ο Μανώλης ήταν τα πάντα. Μακάρι να με άκουγε από εκεί που βρίσκεται τώρα και να του έλεγα ποσο πολύ τον αγάπησα και τον λάτρεψα και θα συνεχίσω να έχω τα ίδια αισθήματα μέχρι το τέλος της ζωής μου. Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι χώρισα με τον Χιώτη. Δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω τα χρόνια πίσω. Ακόμα και σήμερα, πονάω".


  

Διαβάστε Επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου