Οι πιο αναπάντεχες φιλίες διάσημων σταρ που σίγουρα δεν περιμένατε «Δίδυμα» που θα σας ξαφνιάσουν

 Μπορεί ο ανταγωνισμός και η ματαιοδοξία να είναι κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά των λαμπερών αστέρων του Χόλιγουντ και της διεθνούς μουσικής σκηνής, ωστόσο ανάμεσα σε κάποια δίδυμα εξ αυτών έχουν αναπτυχθεί ανατρεπτικές και αναπάντεχες φιλίες που σίγουρα δεν θα περιμένατε!

Έλτον Τζον – Έμινεμ

..Ο φλογερός ράπερ του Ντιτρόιτ και ο βρετανός θρύλος της μουσικής μπορεί να φαίνονται σαν ένα περίεργο ζευγάρι, αλλά οι δυο τους έγιναν φίλοι μετά από μια κοινή τους εμφάνιση στα Grammy’s το 2001. Αυτή η ερμηνεία ήρθε στον απόηχο των κατηγοριών που διατυπώθηκαν στον Έμινεμ για υποτιθέμενους ομοφοβικούς στίχους στο The Marshall Mathers LP. Αργότερα, ο Έμινεμ φέρεται να επικοινώνησε με τον Έλτον Τζον και να έστειλε ένα δώρο για εκείνον και το σύντροφό του, με τις φιλικές τους σχέσεις να διατηρούνται στο χρόνο έκτοτε.

50 Cent – Μπέτι Μίντλερ

Από τη συνεργασία τους για την αποκατάσταση ενός κοινοτικού κήπου μέχρι το αστείο για τη συνεργασία τους σε διάφορες μουσικές προσπάθειες, η εμβληματική ερμηνεύτρια και ο ράπερ έχουν αποδείξει ότι είναι αληθινοί φίλοι για πολλά χρόνια.

Ντακότα Φάνινγκ – Τομ Κρουζ

Τομ Κρουζ- Ντακότα Φάννινγ

Αφού δούλεψαν μαζί στο «Ο πόλεμος των Κόσμων» το 2005, ο Κρουζ και η Φάνινγκ παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι. Η Φάνινγκ, μάλιστα, έχει πει ότι θεωρεί τον Κρουζ «φίλο δια βίου» και ότι ο επιτυχημένος ηθοποιός της στέλνει ένα δώρο γενεθλίων κάθε χρόνο.

Μπαράκ Ομπάμα – Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ήταν ένα «bromance» που άφησε τη χώρα με κομμένη την ανάσα: ο Μπαράκ Ομπάμα, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, τεκμηριώθηκε να κάνει παρέα με τον ιδρυτή της Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον, στο ιδιωτικό του νησί στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Σε μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο Μπράνσον μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητές τους στον ιδιωτικό του παράδεισο, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισής τους σε έναν φιλικό διαγωνισμό θαλάσσιων σπορ -τον οποίο κέρδισε ο Ομπάμα με τις νέες δεξιότητές του στο kitesurfing.

Μπλέικ Λάιβλι – Φλόρενς Γουέλτς

Το χρυσό κορίτσι του Χόλιγουντ, Μπλέικ Λάιβλι και η αγαπημένη της Φλοκ -κατά κόσμον Φλόρενς Γουέλς- έχουν μια γλυκιά φιλία, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους -ειδικά αν λάβουμε υπόψη τη γνωστή σχέση της Λάιβλι με το είδωλο της ποπ Τέιλορ Σουίφτ. Αλλά η Γουέλς και η Λάιβλι είναι αληθινά πολύ καλές φίλες με την Γουέλς να έχει εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή την ημέρα του γάμους της Λάιβλι με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Μάρθια Στιούαρτ – Snoop Dog

Μάρθα Στιούαρτ- Snoop Dogg

Η γκουρού της γεύσης και του lifestyle Μάρθα Στιούαρτ και ο ράπερ Snoop Dogg έχουν μακρά ιστορία ως ένα από τα πιο απίθανα ζευγάρια φίλων της showbiz, δηλώνοντας τακτικά τον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό τους ο ένας για τον άλλον. Απτή απόδειξη της φιλίας τους αποτέλεσε και το  σόου μαγειρικής «Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party», όπου αναδείχθηκε και η μεταξύ τους χημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου