Stefanos Tsitsipas Σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση.

 Things often get tougher before they get easier but with each struggle we get an opportunity to create our own unique story.

Some days life is all about your dreams, hopes and visions for the future. There are also days where life is just about putting one foot in front of the other and that’s okay too.
To all the fans, thank you for your continuous support and encouragement.
Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά σας για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στον αγκώνα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αποσύρθηκε από τη συνέχεια του τουρνουά στα ATP Finals.

Ο Έλληνας τενίστας επρόκειται να αγωνιστεί στο ματς εναντίον του Κάσπερ Ρουντ, που ήταν προγραμματισμένο για απόψε το βράδυ στις 22.00, αλλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας έκανε γνωστό ότι αποσύρεται.

Όπως είπε οι έντονοι πόνοι που ένιωσε στον αγκώνα του, δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί κανονικά και έτσι δεν μπορεί να συνεχίσει. Τους πόνους αυτούς τους ένιωσε στον αγώνα εναντίον του Ποπίριν και ήταν η αιτία που εγκατέλειψε και το ματς στο Paris masters.

Τη θέση του Στέφανου Τσιτσιπά αναμένεται να πάρει ο Κάμερον Νόρι, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο τουρνουά.

Focused on a healthier and happier future.
Next stop, pre-season in Dubai two weeks from now and then looking forwards to Australia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου