Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αναδείχθηκε ο σπουδαιότερος άντρας της χρονιάς από το GQ

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο 26ο ετήσιο αφιέρωμα του GQ αναφέρεται στους ανθρώπους που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην κοινωνία μας, ενώ φιγουράρει και στο εξώφυλλο του περιοδικού.

«Μπορεί να μην θέλει να είναι το νέο πρόσωπο του NBA,

εάν και μάλλον δεν μπορεί να το αποτρέψει ούτως ή άλλως, χάριν στην ιστορία του που αποτελεί πηγή έμπνευσης, την απαράμιλλη αποφασιστικότητά του κατά τη διάρκεια των αγώνων, το φυσικό του χάρισμα και φυσικά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στα playoffs του NBA φέτος» γράφει το GQ για τον Greek Freak.

Οι άντρες που βραβεύονται συνήθως είναι εκείνοι που ασκούν βαθιά επιρροή στην κουλτούρα μας. Φέτος όμως, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο συγκεκριμένα και το χαρακτηριστικό που μοιράζονται οι 3 νικητές είναι η γενναιότητα.

Μετά ον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο ακολουθεί ο Lil Nas X, με τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες και την προκλητική εικόνα, με τρόπο που συναγωνίζεται τα πρώτα βήματα της Madonna. Το πετυχαίνει μέσα από τη δουλειά του, αλλά και με τη βοήθεια των social media. «Είναι η εποχή που πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε», δήλωσε για τους νέους άντρες.

 Ο Tom Holland, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Spiderman μιλά στο GQ για το τι σημαίνει να είναι o Spiderman, αλλά και ηθοποιός γενικότερα. Μέσα στο εορταστικό τεύχος, θα βρούμε και άλλους άντρες που διακρίθηκαν για τη γενναιότητά τους. Οι Jimmy Chin, Layshia Clarendon, Mark Hoppus, Jason Isbell και άλλοι.

 


 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου