Αποκάλυψη για τον νέο σύζυγο της Πάρις Χίλτον: Έχει μια 9χρονη κόρη, την οποία έχει δει μόνο μια φορά

 Φαίνεται πως με τον πρόσφατο γάμο της με τον Κάρτερ Ριμ, η Πάρις Χίλτον γίνεται μέρος μιας περίπλοκης οικογενειακής κατάστασης. Κι αυτό γιατί ο σύζυγος της 40χρονης κληρονόμου της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έχει ένα παιδί, το οποίο έχει δει μόνο μια φορά από τότε που γεννήθηκε, δηλαδή εννιά χρόνια πριν.

Την αποκάλυψη αυτή κάνει το Page Six, επικαλούμενο πηγή με γνώση της κατάστασης.

Η μητέρα του κοριτσιού είναι η Λόρα Μπείζι, μια ριάλιτι σταρ, η οποία εμφανίστηκε στο σόου «Secrets of Aspen» και έβγαινε για ένα μικρό διάστημα με τον ηθοποιό Μελ Γκίμπσον. Είναι από το Σικάγο, όπως και ο Ριμ, και ζει στην Καλιφόρνια με το παιδί.

«Οι άνθρωποι για τους οποίους αυτή η ιστορία έχει σημασία γνωρίζουν εδώ και περίπου 10 χρόνια. Ο Κάρτερ υποστηρίζει το παιδί. Παρόλο που δεν έχει μια παραδοσιακή σχέση πατέρα – κόρης μαζί της, τη φροντίζει από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Ριμ.

Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας υπέγραψε ένα έγγραφο, με το οποίο αναγνώρισε ότι ήταν ο πατέρας, παρά το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ τεστ πατρότητας, όπως δείχνουν νομικά έγγραφα στα οποία απέκτησε πρόσβαση η NY Post.

Η κόρη «αισθάνθηκε τρομερή απόρριψη», διαβάζοντας για τον γάμο

Η πηγή που μίλησε στο Page Six ανέφερε ότι το παιδί επηρεάστηκε από την κάλυψη του γάμου του Ριμ και αισθάνεται ότι «έχει αφεθεί στην απ’ έξω» από τη ζωή του πατέρα του.

«Είδε επίσης τα άρθρα για την Πάρις και τον Κάρτερ, όπου μιλούσαν για τα σχέδιά τους να ξεκινήσουν οικογένεια. Αισθάνθηκε τρομερή απόρριψη και στην απ’ έξω. Θέλει να έχει μια σχέση μαζί του», είπε η πηγή.

Η Πάρις Χίλτον και ο Ριμ παντρεύτηκαν στο Μπελ Αιρ, στην έπαυλη του παππού της κληρονόμου, στις 11 Νοεμβρίου, έχοντας κοντά τους 200 αγαπημένους ανθρώπους. Ανάμεσά τους και celebrities όπως οι Νικόλ Ρίτσι, Έμα Ρόμπερτς και Άσλεϊ Μπένσον.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου