Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τζορτζίνα δημοσίευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε τζακούζι «Το φεγγάρι μας φωτίζει» έγραψε το μοντέλο από την Ισπανία

 

Βίντεο με προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Οι δύο τους απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε ένα εξωτερικό τζακούζι στο Τορίνο, με το μοντέλο από την Ισπανία να γράφει στη λεζάντα: «Το φεγγάρι μας φωτίζει».

Υπενθυμίζεται ότι από χθες γίνεται χαμός στην Ιταλία καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραβίασε τα μέτρα για τον κορονοϊό και πήγε ταξίδι με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ προκειμένου να γιορτάσουν τα 27α γενέθλιά της.


Όπως αναφέρει η dailymail, ο σταρ της Γιουβέντους είναι «υπό διερεύνηση» καθώς φαίνεται πως πέρασε 2 ημέρες σε χειμερινό θέρετρο του Courmayer, το οποίο βρίσκεται περίπου 150 χλμ μακριά από το Τορίνο. Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε τα όρια μεταξύ Piedmont και Valle D’Aosta και αυτό είναι παράνομο καθώς στην Ιταλία ισχύει ακόμη η απαγόρευση μετακίνησης από μία περιφέρεια σε άλλη.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου