Μισέλ Ομπάμα: Η ανατρεπτική φωτογραφία στα γενέθλιά της και οι ευχές της Καμάλα Χάρις

 

Γενέθλια είχε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία έκλεισε τα 57 της χρόνια και δέχθηκε αμέτρητες ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Αλλά σίγουρα οι ευχές που ξεχώρισαν, ήταν εκείνες του Μπαράκ Ομπάμα και της νέας εκλεγμένης αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις. Μάλιστα, η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές τους, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram μια ανατρεπτική της φωτογραφία, αφού σε αυτήν ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος φροντίζει κάθε χρόνο να εύχεται στη σύζυγό του και διαδικτυακά, την χαρακτήρισε «την καλύτερη φίλη του» και «ευλογία», ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία της από τη δεκαετία του 1990 την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Χρόνια Πολλά στην αγάπη μου, την σύντροφό μου και την καλύτερη φίλη μου. Κάθε στιγμή μαζί σου είναι μία ευλογία. Σ’ αγαπώ, Μισέλ».




Η Καμάλα Χάρις, από την άλλη έγραψε στις δικές της ευχές: «Σ’ ευχαριστώ που έδωσες τα πάντα για να ενδυναμώσεις την επόμενη γενιά ηγετών. Η χώρα μας κι εγώ, είμαστε καλύτεροι εξαιτίας σου».

Η Μισέλ Ομπάμα θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της για τις ευχές που της έστειλαν για τα 57α της γενέθλια, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει άβαφη γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Ξέρω πως το τελευταίο έτος ήταν πολύ δύσκολο για εμάς σε τόσα πολλά επίπεδα, επομένως ελπίζω να φροντίζετε όλοι σας τον εαυτό σας και να βρίσκετε την χαρά στις πιο μικρές στιγμές. Σας αγαπώ όλους».

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου