H κίνηση της Έλεν ΝτιΤζένερις που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Η Έλεν ΝτιΤζένερις φιλοξενεί στην εκπομπή της τον ηθοποιό Κέβιν Χαρτ κι αυτό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η παρουσιάστρια να υπερασπίζεται τον ηθοποιό που παραιτήθηκε από την παρουσίαση των Όσκαρ ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τα σχόλια στο Twitter που είχε κάνει παλιότερα ο Χαρτ και τα οποία θεωρήθηκαν ομοφοβικά.

Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ότι ο Χαρτ δεν θα είναι ο οικοδεσπότης των Όσκαρ εκφράζοντας τη συγγνώμη του στην LGBTQ κοινότητα για τα «προσβλητικά λόγια» του παρελθόντος.

Τώρα έρχεται η ΝτεΤζένερις και υπερασπίζεται τον Χαρτ ενάντια σε όλους εκείνους που τον επέκριναν προκαλώντας την αντίδραση των θαυμαστών της.

Ο ηθοποιός Χάρι Κουκ έγραψε για την υπεράσπιση που προσέφερε η Έλεν στον Χαρτ. «Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 50 ανοιχτά ομοφυλόφιλους και ανερχόμενους κωμικούς που αξίζουν να τους προβάλετε περισσότερο από τον Κέβιν και την αιφνιδιαστική προώθησή του για τη διοργάνωση των Όσκαρ», τουίταρε ο Κουκ.
«Γεια σου Έλεν, νομίζω ότι είσαι μια άνετη κυρία... Μα αυτό; Αυτό δεν είναι cool» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Οι επιθέσεις του Κέβιν ήταν προσανατολισμένες προς τους μαύρους, ομοφυλόφιλους άνδρες. Τούτου λεχθέντος, δεν έχετε καμία εξουσία να τον συγχωρέσετε για λογαριασμό ενός τμήματος της κοινότητας στην οποία δεν ανήκετε», συμπλήρωσε.
«Έλεν σ’ αγαπάω, αλλά με αυτό διαφωνώ», έγραψε ένας άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου