Μπαράκ Ομπάμα και Beyonce συναγωνίζονται για τα πιο τρυφερά μηνύματα στη Μισέλ Ομπάμα

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες η Μισέλ Ομπάμα, η οποία έκλεισε τα 55 έτη. Μάλιστα, οι διάσημοι φίλοι και η οικογένειά της ανυπομονούσαν να αδράξουν την πολύ ιδιαίτερη ευκαιρία και να μοιραστούν την αγάπη τους για τη νομικό, συγγραφέα και «σταρ του στυλ» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ίσως τα πιο τρυφερά μηνύματα ήταν του συζύγου της, πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και της καλής της φίλης, Beyonce. Και οι δύο επέλεξαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από το παρελθόν προς τιμήν των γενεθλίων της.

Στην ανάρτησή του ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε: «Το ήξερα από τότε και είμαι απολύτως πεπεισμένος γι’ αυτό σήμερα: είσαι μοναδική, Μισέλ Ομπάμα. Χαρούμενα γενέθλια!».

Στη φωτογραφία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του είναι πολύ πιο νέοι, στη δεκαετία του '90, νεότεροι από 30 ετών, όπως φανερώνουν η βέρα στο αριστερό χέρι του Μπαράκ Ομπάμα και η αναφορά στον Ρώσο πολιτικό Μιχαήλ Γκορμπατσόφ στην εφημερίδα που κρατάει στο χέρι του.
Η Beyonce, εν τω μεταξύ, πήγε ακόμα πιο πίσω στον χρόνο. Δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα από τα παιδικά της χρόνια, στην οποία είναι ντυμένη με γιορτινά ρούχα και κρατά ένα πασχαλινό καλάθι και έγραψε τις λέξεις «Bow Down» (Υποκλίνομαι) στην ίδια ροζ κλασική γραμματοσειρά που χρησιμοποίησε στο ομότιτλο άλμπουμ της του 2013.

Μαζί, οι αναρτήσεις των Beyonce και Μπαράκ Ομπάμα έχουν συγκεντρώσει αρκετά εκατομμύρια likes, καθώς και αμέτρητα σχόλια που αποδεικνύουν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι «μία και μοναδική», σύμφωνα με το W.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πολλοί ακόμη διάσημοι έσπευσαν να ευχηθούν ευτυχισμένα γενέθλια στη Μισέλ Ομπάμα με μηνύματα στο Twitter και το Instagram. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής, δισκογραφικός και κινηματογραφικός παραγωγός και ηθοποιός, Φαρέλ Γουίλιαμς, την αποκάλεσε «ζωντανή έμπνευση για αναπόφευκτη αλλαγή», ο σχεδιαστής μόδας Christian Siriano, ο οποίος έντυσε τη Μισέλ Ομπάμα αρκετές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Λευκό Οίκο και στην πρόσφατη περιοδεία για το βιβλίο της και έγραψε ότι «είναι τιμή να δημιουργώ για σένα!».

Η τηλεοπτική παραγωγός, σεναριογράφος και συγγραφέας Σόντα Ράιμς δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την Μισέλ Ομπάμα και ευχήθηκε να είναι για πολλά ακόμα χρόνια φίλες.
«Ευτυχισμένα γενέθλια στη φίλη, μέντορα και μία από τις πιο δυναμικές φωνές. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για την ανθρωπότητα», έγραψε η τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ρέιτσελ Ρέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου