Ο Σαλβίνι απαντά στην πρώην σύντροφό του Η Ελίζα Ιζοάρντι ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσω Instagram

Ο Ματέο Σαλβίνι βρίσκεται στην Γκάνα, όπου χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, Νάνα Οκούφο-Άντο. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα ιταλικά ΜΜΕ δεν ασχολούνται και τόσο με τις επαφές του στην αφρικανική ήπειρο, αλλά με το θέμα που «έσκασε» μέσω Instagram και αφορά τον χωρισμό του με την μέχρι πρόσφατα σύντροφό του, Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία είναι και παρουσιάστρια του ιταλικού δικτύου Rai Uno.


Η Ιζοάρντι πόσταρε μία κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «"Δεν είναι που κάναμε μαζί πράγματα που θα μου λείψουν, αλλά αυτά που έπρεπε να κάνουμε", Gio Evan. Με τεράστιο σεβασμό για την αληθινή αγάπη που ζήσαμε. Ευχαριστώ Ματέο».
Όλη αυτή η… σκόνη που σηκώθηκε γύρω από αυτήν την ιστορία, φαίνεται να ενόχλησε τον Σαλβίνι, ο οποίος μέσω Facebook απάντησε τόσο σε όσους τον έψαχναν για να τοποθετηθεί σχετικά με αυτόν τον χωρισμό όσο και στην ίδια την Ιζοάρντι.
«Είχα μια απαιτητική ημέρα στην Αφρική, για θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας, αλλά τα τηλέφωνα από την Ιταλία χτυπούν για άλλα ζητήματα…
Λόγω χαρακτήρα, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη, αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος φαίνεται να έχει άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου