Παραδόθηκε στην αστυνομία η «πιο όμορφη εγκληματίας της Κίνας»

Τις τελευταίες μέρες μια νεαρή κοπέλα έχει κεντρίσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στην Κίνα όχι τόσο λόγω της εγκληματικής της δραστηριότητας, όσο κυρίως λόγω του κάλλους της.
Εδώ και μια εβδομάδα οι αρχές της Μιάνγιανγκ καταζητούσαν την 19χρονη Qingchen Jingjing, η οποία ανήκει σε μια εγκληματική οργάνωση που κλέβει χρήματα από ανυποψίαστους άνδρες σε μπαρ και καταστήματα πώλησης τσαγιού.
Στις 20 Νοεμβρίου η αστυνομία δημοσίευσε αφίσα με τη φωτογραφία της που ανέφερε πως καταζητείται και πως όποιος δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψή της, θα ανταμειφθεί με το ποσό των 430 δολαρίων.

Η φωτογραφία της Jingjing κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η 19χρονη έγινε βασικό θέμα συζήτησης. Οι χρήστες στάθηκαν στο παρουσιαστικό της και σύντομα όλοι άρχισαν να μιλούν για την «πιο όμορφη εγκληματία της Κίνας».
Την Τετάρτη 28/11 οι αρχές ανακοίνωσαν πως η καταζητούμενη κοπέλα παραδόθηκε, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφία της στα social media.


«Θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίζει πολλά περισσότερα ως livestreamer παρά εξαπατώντας άνδρες στα μπαρ. Δύσκολη δουλειά να είσαι απατεώνας», σχολίασε κάποιος στη δημοφιλή πλατφόρμα Weibo που αποτελεί το αντίστοιχο Twitter της Κίνας.ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου