Ποιος θα είναι φωτογράφος του γάμου της Μέγκαν και του Χάρι

Ο γαλαζοαίματος Αλέξι Λουμπομίρσκι θα είναι ο φωτογράφος που επιλέχθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τον γάμο τους.
Ο 42χρονος Λουμπομίρσκι που φωτογράφισε το ζευγάρι για τον αρραβώνα του, θα είναι στον Πύργο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου για να απαθανατίσει με τον φακό του τη γαμήλια τελετή, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Μια σειρά ρομαντικών
φωτογραφιών που τράβηξε ο Λουμπομίρσκι, με τον Χάρι και τη μνηστή του, συμπεριλαμβανομένου ενός ασπρόμαυρου πορτρέτου του ζεύγους που είναι αγκαλιά, δημοσιεύτηκαν τον Δεκέμβριο ενόψει του γάμου.
811593_019
Ο Λουμπομίρσκι δηλώνει κατενθουσιασμένος που ορίστηκε επίσημος φωτογράφος για τη μεγάλη ημέρα. «Δεν θα μπορούσα να νιώθω περισσότερο ενθουσιασμό και τιμή που θα φωτογραφίσω αυτό το ιστορικό γεγονός. Έχοντας κάνει τις φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της κυρίας Μαρκλ, με χαροποιεί τόσο πολύ ότι θα γίνω ξανά μάρτυρας του επόμενου κεφαλαίου αυτής της υπέροχης ιστορίας αγάπης».
Γνωστός φωτογράφος μόδας και διασημοτήτων, ο Λουμπομίρσκι γεννήθηκε στην Αγγλία. Η μητέρα του είναι Περουβιανο/Βρετανή και ο πατέρας του Πολωνο/Γάλλος. Όταν ήταν 11 ετών και μεγάλωνε στη Μποτσουάνα έμαθε για τη βασιλική καταγωγή που είχε από τον πολωνικό οίκο Λουμπομίρσκι.
Ζει στη Νέα Υόρκη με τη γυναίκα του και τους δύο μικρούς γιους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου