Η Τέιλορ Σουίφτ τραγούδησε στο καφέ που την ανακάλυψαν

Προτού εδραιωθεί ως είδωλο της ποπ, η Τέιλορ Σουίφτ ήταν μία νεαρή γυναίκα που έγραφε και έπαιζε κάντρι μουσική, στο Νάσβιλ του Τενεσί.
Το βράδυ του Σαββάτου η Τέιλορ Σουίφτ επέστρεψε στις ρίζες της με μία εμφάνιση - έκπληξη στο Bluebird Cafe, στη Μουσική Πόλη, όπως είναι γνωστό το Νάσβιλ. Το Bluebird Cafe είναι σημαντικό για την τραγουδίστρια, επειδή εκεί την ανακάλυψαν, όταν ήταν έφηβη.
Η Τέιλορ Σουίφτ δεν ήταν στο επίσημο πρόγραμμα των live, αλλά εμφανίστηκε με την άδεια του παλιού φίλου της, συνθέτη της κάντρι, Γκρεγκ Γουάισμαν και αιφνιδίασε το κοινό το βράδυ του Σαββάτου.

«Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Bluebird Cafe» δήλωσε η τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Tennessean» όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Νομίζω ότι κάθε τραγουδοποιός στην πόλη θα έχει τα ίδια συναισθήματα και θα πει ότι αυτό είναι το μοναδικό μέρος, στο οποίο μπορείτε να έρθετε να ακούσετε τραγούδια που γράφονται και μπορούν να γίνουν γνωστά στον κόσμο» ανέφερε.
AP_17343288414792
Η Τέιλορ Σουίφτ ερμήνευσε τα «Shake It Off», «Love Story» και το «Better Man» των Little Big Town.
Η εμφάνιση της Σουίφτ φέρεται να κινηματογραφήθηκε για ένα ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας του Bluebird Cafe, σύμφωνα με το Variety. Στο κοινό ήταν και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Big Machine, Σκοτ Μπορχέτα, ο οποίος ανακάλυψε την Σουίφτ όταν ήταν 14 ετών.
Το cafe που παρουσιάζεται και στην τηλεοπτική σειρά «Nashville» είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της κάντρι μουσικής. Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκινά τον Μάιο περιοδεία για την προώθηση του νέου της άλμπουμ «Reputation».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου