Ο Τζάστιν Μπίμπερ αιφνιδίασε ευχάριστα στο Μουμπάι (video)

Ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος βρέθηκε στο Μουμπάι για συναυλία έκανε έκπληξη σε ομάδα μαθητών, όταν επιβιβάστηκε σε σχολικό λεωφορείο απροειδοποίητα, έκανε χειραψία και συστήθηκε στα παιδιά που δεν σταματούσαν να χαμογελούν.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FABIOLA'S QUEEN👑 (@jelenadeluxe) στις
..
Το βίντεο, στο οποίο ο 23χρονος Τζάστιν Μπίμπερ εμφανίζεται να μιλά με τα παιδιά αναρτήθηκε στο Instagram.
Οι συναντήσεις του Μπίμπερ με Ινδούς θαυμαστές του δεν σταμάτησαν εκεί. Κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο πρόγραμμα της παγκόσμιας περιοδείας «World Purpose Tour», ο Καναδός τραγουδιστής βγήκε στο δρόμο και έπαιξε ποδόσφαιρο με περαστικούς.

Ο Καναδός τραγουδιστής που έχει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, γνωστούς ως «beliebers», έδωσε συναυλία για πρώτη φορά στην Ινδία, στην πόλη Μουμπάι την Τετάρτη.
«Είμαι εδώ σε αυτή την όμορφη χώρα για πρώτη φορά και εσείς είστε οι καλύτεροι» είπε απευθυνόμενος στο πλήθος που τον αποθέωνε.
Ο Τζάστιν Μπίμπερ εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες του τραγούδησε το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε όταν ήταν έφηβος.
Ο ποπ σταρ έδωσε 100 δωρεάν εισιτήρια σε μη προνομιούχα παιδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Hindustan Times» και χάρισε στους νεαρούς θαυμαστές του μια ξεχωριστή βραδιά, καθώς φιλοξενήθηκαν πριν από τη συναυλία σε ένα ειδικό χώρο VIP με δωρεάν φαγητό και ποτά.
Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε αποστείλει στους διοργανωτές της συναυλίας μία λίστα με παράλογες απαιτήσεις.
Τη συναυλία στο Μουμπάι, στο DY Patil Stadium παρακολούθησαν 45.000 θεατές μεταξύ άλλων και πολλοί διάσημοι του Μπόλιγουντ.
«Θέλω μόνο να σας υπενθυμίσω, δεν έχει σημασία ποιος είσαι, πόσο χρονών είσαι, από πού έρχεσαι, έχεις έναν σκοπό … Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Και θα γυρίσω πίσω. Σας ευχαριστώ που ήρθατε και μου αφιερώσατε τον χρόνο σας» είπε ο Τζάστιν Μπίμπερ λίγο πριν το κλείσιμο της συναυλίας.
πηγη
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FABIOLA'S QUEEN👑 (@jelenadeluxe) στις
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FABIOLA'S QUEEN👑 (@jelenadeluxe) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου