Η φωτογραφία της Shannen Doherty και το συγκλονιστικό της μήνυμα για τη μάχη με τον καρκίνο

H ηθοποιός νίκησε τον καρκίνο και το ανακοινώνει με ένα συγκινητικό post.
H Shannen Doherty δίνει από το 2015 τη δική της μάχη με τον καρκίνο του στήθους. Έχοντας περάσει από όλα τα στάδια της ασθένειας, φροντίζει να ενημερώνει μέσω των social media της, τους ακόλουθούς της. Στο τελευταίο της post, μας είχε πολύ καλά νέα.
Η Shannen ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και τώρα γυρίζει μια άλλη σελίδα στη ζωή της, η οποία όμως χρειάζεται επίσης αρκετή προσπάθεια και υπομονή, αφού αναγνωρίζει τον κίνδυνο που εγκυμονεί η επόμενη περίοδος.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

..
"Στιγμές. Συμβαίνουν. Σήμερα ήταν και είναι μια στιγμή. Τι σημαίνει η ύφεση; Άκουσα αυτή τη λέξη και δεν είχα ιδέα πώς να αντιδράσω. Καλά νέα; ΝΑΙ. Υπερβολικά. ΝΑΙ. Τώρα περισσότερη αναμονή. Όπως ξέρουν κι όλοι οι καρκινοπαθείς, τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κομβικά. Οι επανεμφανίσεις συμβαίνουν συνέχεια. Πολλοί από εσάς έχετε μοιραστεί τέτοιες ιστορίες μαζί μου. Έτσι, με μια καρδιά που σίγουρα είναι πιο ανακουφισμένη, περιμένω. Εν τω μεταξύ, αποφάσεις. Η αποκατάσταση σημαίνει πολλές επεμβάσεις. Η απόφαση για το αν θα πάρω ένα χάπι για τα επόμενα πέντε χρόνια που έχει σαν αποτέλεσμα το δικό του σύνολο προβλημάτων και παρενεργειών. Είμαι ευλογημένη, το ξέρω αυτό. Αλλά για τώρα... η ύφεση. Πάω απλά να αναπνεύσω".
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου