Ooops! Angie έχασες! Τα ψέμματα της ηθοποιού αποκαλύφθηκαν!

Ακριβώς δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε μάθει άπειρα πράγματα και έχουν ανατραπεί άλλα τόσα.
Σήμερα μάθαμε κάτι καινούργιο επιπλέον που μάλλον βάζει την Angelina σε πολύ δύσκολη θέση μιας και τα νέα στοιχεία αποκαλύπτουν, πως όλα όσα έχει πει σχετικά με την ημέρα της πτήσης στο ιδιωτικό είναι όλα ψέμματα.

Όχι πως δεν το πιστεύαμε από την αρχή, τι λόγο είχε άλλωστε ο Brad να μαλώσει και να βιαιοπραγήσει απέναντι στα παιδιά του, όταν ξέρει ότι αυτό μπορεί να του γυρίσει boomerang. Η Angelina όμως, δεν δίστασε να πει ψέμματα και τώρα δυστυχώς –για εκείνη- το πληρώνει ακριβά, μιας και όλα βγήκαν στη φόρα.
bed02e6b8f7971fff894a9b9aab3e17f
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη, που να αποδεικνύει πως ο Brad επιτέθηκε σε κάποιο από τα παιδιά του κατά τη διάρκεια της πτήσης στο Minneapolis. Το RadarOnline μάλιστα, έχει στην κατοχή του συγκλονιστικά αρχεία της πτήσης από το Κέντρο ελέγχου της περιοχής στις 14 Σεπτέμβρη, που αποκαλύπτουν πως δεν υπήρξε κανένα σημάδι ύποπτου περιστατικού κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Το εν λόγω site αναφέρει πως η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αμέσως μετά την προσγείωση, ζητώντας την πλήρη φυσική επιμέλεια, ενώ λίγο αργότερα βγήκε και η φήμη της φιλονικίας Maddox-Brad Pitt στη διάρεια της πτήσης. Η συνέχεια γνωστή, στάλθηκε ειδικό άτομο για να ερευνήσει αν υπήρξε κακοποίηση και πριν από λίγες ημέρες αποδείχθηκε πως ο Brad ήταν απολύτως καθαρός και αθώος.
Angie μου, χωρίς να θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε, μάλλον την έχεις πατήσει άσχημα!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου